Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida, schimbare de look! Brunetă și cu părul cârlionțat, arată extraordinar de bine!

Publicat:

, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, este mereu surprinzatoare! Actrița „completa”, proaspata mamica a cochetat cu muzica și dansul inca din adolescența și nu o data și-a demonstrat talentul la televizor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep, schimbare majora: „Fericita sa te numesc prieten”

14:00, 04.04.2024 - Schimbare de look pentru Simona Halep (32 de ani): jucatoarea de tenis s-a vopsit, este acum bruneta. Pe 19 martie, Simona Halep a revenit oficial in circuit. Dubla caștigatoare de Grand Slam a jucat in turul 1 la Miami cu Paula Badosa, fiind eliminata dupa un eșec in 3 seturi: 6-1, 4-6, 3-6. Simona…

Bia de la Mireasa, sezonul 8, o noua schimbare de look. Cum arata acum soția lui Robert / FOTO

17:35, 29.03.2024 - Bia de la Mireasa, sezonul 8, și-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a apelat la o noua schimbare de look. Soția lui Robert a decis ca este timpul pentru o schimbare, așa ca dat iama in salonul de infrumusețare. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Mireasa!

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

19:05, 19.03.2024 - Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renunțat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit, noteaza click.ro. De la puloverul negru al lui Steve Jobs și pana la manușa pe care o…

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Nora de la Mireasa a surprins pe toata lumea cu aceasta schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea

17:35, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa a reușit sa surprinda pe toata lumea cu o apariție de senzație, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a avut parte de o schimbare de look noua, pentru care fanii au felicitat-o.

Laura Cosoi, schimbare radicala de look. Actrița a renunțat la parul lung cu bucle blonde pentru o tunsoare mai indrazneața

19:10, 10.03.2024 - Odata cu schimbarile pe plan profesional, Laura Cosoi a trecut și printr-o transformarea de look. Insarcinata cu cel de-al patrulea copil, frumoasa actrița radiaza și nu s-a temut sa iși arate chipul complet fara machiaj și noua tunsoare care ii incadreaza perfect trasaturile feței.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Loredana Groza, schimbare radicala de look. Cum arata artista cu parul roz / FOTO

13:00, 07.02.2024 - Loredana Groza a vizitat salonul de infrumusețare și și-a facut o schimbare radicala de look. Artista le-a aratat fanilor ei de pe rețelele de socializare la ce schimbare a apelat de curand. Iata cum arata celebra cantareața cu parul roz!


Ce parere ai despre aceasta stire?