Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida, o graviduţă sexy! Într-o rochie scurtă, a strălucit în emisiunea de astăzi

Publicat:

a aparut în emisiunea de astazi, de la ora 12:00, într-o rochie foarte sexy. Desi este însarcinata, prezentatoarea de la "Mireasa pentru fiul meu" se poate lauda cu un corp de invidiat.

În emisiunea de astazi de la "Mireasa pentru fiul meu", si-a facut aparitia într-o rochie crem cu negru, foarte scurta, ce lasa sa i se vada picioarele în toata splendoarea lor.

Prezentatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" va naste o fetita la…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Simona Gherghe: „Chinuitoare, cu dureri”. Prezentatoarea a intrat așa in live

19:05, 24.01.2024 - Chiar inainte de a intrat in platoul Mireasa, Simona Gherghe a dezvaluit pe rețelele sociale ca nu se simte prea bine. Prezentatoarea TV a depașit, insa, problemele pentru a fi alaturi de telespectatori și de noii concurenți.

Gabriela Cristea, la spital chiar in ziua in care trebuia sa revina la TV. A aparut cu perfuzia in mana: „Va trebui sa stau in concediu medical”

09:35, 23.01.2024 - Gabriela Cristea a ajuns ieri, 22 ianuarie, de urgența la spital. Vedeta, care trebuia sa apara la Antena Stars, in emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii”, se confrunta cu probleme de sanatate, astfel ca va lipsi o perioada de pe micul ecran. Ieri, un nou sezon al emisiunii „Mireasa - Capriciile iubirii”…


Ce parere ai despre aceasta stire?