Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida, detalii ”picante” despre nașterea naturală: ”Nu e ca în filme! Ah, ah, şi vine!”

Publicat:

, frumoasa moderatoare a emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu”, a devenit mamica de curand, iar acum a acceptat sa vorbeasca deschis despre ceea ce inseamna sa aduci un copil pe lume.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Maria Roman de la Mireasa, detalii despre dispariția soțului ei! Tanara e stare de șoc, dupa ce a pierdut orice legatura cu barbatul: ”Am anunțat Poliția”

10:20, 18.04.2024 - Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 3, e in stare de șoc. De mai bine de 24 de ore ea nu mai știe absolut nimic de soțul ei. Barbatul fusese in Franța și se intorcea spre Romania, iar la un moment dat tanara a pierdut orice legatura cu el. Avem declarațiile exclusive ale fostei concurente…

Amanunte picante din copilaria marelui pictor barladean N.N. Tonitza, la 138 de ani de la nașterea sa. Cine a fost unchiul care i-a cultivat imensul talent?

17:35, 14.04.2024 - MANDRIA BARLADULUI … Pe 13 aprilie s-au implinit 138 de ani de la nașterea pictorului și graficianului roman Nicolae Tonitza (13 aprilie 1886 – 26 februarie 1940). Este unul dintre cei mai mari pictori ai Romaniei din toate timpurile, fiind considerat liderul generației sale de artiști. S-a remarcat…

Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit

09:00, 12.04.2024 - Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit Continue reading Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit at Tabu.

Romanița Iovan, detalii picante despre relația cu Irinel Columbeanu: Ce era nevoita sa poarte mereu creatoarea de moda

04:20, 09.04.2024 - Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au avut o relație romantica in tinerețe. Irinel Columbeanu s-a indragostit de ea la prima vedere și a incercat sa o cucereasca folosind metodele sale caracteristice.

Mireasa. Albert este tot mai apropiat de Maria. Ce detalii i-a spus despre viața sa: ”Ai putea accepta?” / VIDEO

23:06, 06.03.2024 - Albert și Maria au incceput sa se cunoasca mai bine, dupa ce s-au sarutat in urma cu cateva zile. Concurentul i-a spus acesteia ca este artist, iar acest lucru presupune sa fie plecat des de acasa. Cat de dispusa ar fi tanara sa accepte acest lucru!

Star Matinal. Raluca Preda, de la Mireasa sezonul 6, va prezenta emisiunea Mireasa. Direct Din Culise! Fosta concurenta, detalii din culise / VIDEO

11:50, 29.01.2024 - Raluca Preda, de la Mireasa sezonul 6, va prezenta noua emisiune Mireasa. Direct din Culise. Fosta concurenta a oferit detalii despre cum decurge acest show. Ce se va intampla, dar și la ce ora se va difuza pe Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?