Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida dă detalii despre căsnicia lui chef Sorin Bontea. Ce ascunde juratul de la "Chefi la cuţite"

Publicat:

Adriana se declara fanul lui chef . Concurenta de la ”Mireasa pentru fiul meu” a participat chiar și la una dintre emisiunile "Hell's Kitchen, " si se declara fanul lui chef .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Andreea Lozinca, poveste impresionanta de viața. I-a fost amputat un picior, dupa un accident cu scuterul: „Am facut 15 operații” / VIDEO

22:26, 16.04.2024 - Andreea Lozinca are o poveste impresionanta de viața. Concurenta a suferit o amputație de picior, in urma unui accident cu scuterul pe care l-a avut la 16 ani. Jurații au ramas fara cuvinte in fața tinerei care și-a facut apariția in platou.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Alexandru Sautner și-a ieșit din minți in timpul probei pentru amuleta. Ce l-a enervat pe chef: ”Atat de aproape sa explodez” / VIDEO

22:55, 09.04.2024 - Chef Alexandru Sautner a izbucnit in timpul unei probe. Juratul a degustat preparatele colegilor sai și a marturisit ca tema nu a fost respectata in totalitate. Reacția pe care a avut-o i-a uimit pe ceilalți jurați din competiție.

A inceput un nou sezon Chefi la cuțite: cine sunt juratii

21:06, 18.03.2024 - Dupa ce fostii membri ai juriului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, au demisionat, motivand ca sunt epuizati din cauza filmarilor, iata ca a venit anuntul oficial despre noii jurati ai show-ului culinar.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara”

13:05, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.

Parcursul surprinzator al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: de la pompier la bucatar! „Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

19:20, 12.03.2024 - Mai sunt cateva zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard A

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Detalii neștiute despre plecarea lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite. Primele declarații. „Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional”

11:25, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu a decis sa rupa tacerea dupa plecarea de la Chefi la cuțite, alaturi de Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu. Cei trei jurati au luat pe toata lumea prin surprindere cu decizia lor. In prezent, cei 3 chefi au fost chemați in judecata, iar Florin Dumitrescu a decis sa vorbeasca despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?