Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida, confundată cu Andreea Mantea! Cum a reacţionat!

Publicat:

Chiar în ziua în care si-a facut revenirea la show-ul matrimonial "Mireasa pentru fiul meu", a fost confundata cu , cea care i-a tinut locul pe perioada cât a lipsit.

luni, 4 mai 2015, a revenit la cârma emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", difuzat de Antena 1.  Vedeta a fost stralucitoare, plina de energie, dar si extrem de emotionata.

În prima sa zi dupa revenirea în calitate de prezentatoare a show-ului matrimonial "Mireasa pentru…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Iulia Albu, replica acida dupa ce Sanziana Negru a spus ca nu o place: „Gaițele neinițiate in matematica puse pe scandal”

10:41, 29.02.2024 - Iulia Albu a reacționat dupa ce Sanziana Negru a declarat ca nu o place. Cele doua s-au cunoscut in show-ul „America Express”, iar competiția a fost foarte mare.In urma cu cateva luni, Sanziana Negru a pus ca echipa care i-a placut cel mai puțin de la America Express a fost cea formata din Iulia Albu…

Mireasa – Ritmul inimii revine astazi la Antena 1 cu cel de-al noualea sezon al reality show-ului matrimonial

15:56, 22.01.2024 - Reality show-ul matrimonial Mireasa revine astazi cu cel de-al noualea sezon, la Antena 1. Mireasa – Ritmul inimii va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 14:00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va intampina o noua serie de concurenti dornici s

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre viața ei. Ce a spus asistenta TV in emisiune: „In ultimul timp...”

08:35, 19.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus o gluma despre viața ei. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.

Iubitul Ramonei Olaru i-a cerut sa-și dea demisia de la Antena 1. Cum a reacționat asistenta de la Neatza

10:46, 10.01.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute prezențe din televiziune. A muncit mult ca sa ajunga la un asemenea nivel și sa aiba tot ce iși dorește și nu a lasat pe nimeni sa stea in calea ei. Vedeta a vorbit despre momentul in care iubitul ei i-a cerut sa-și dea demisia de la […] The post Iubitul…


Ce parere ai despre aceasta stire?