Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida a luat o decizie șoc! "Aseară am semnat contractul cu... "

Publicat:

Moderatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1, urmeaza sa devina mamica peste cateva luni.

Vedeta, care va renunța la televiziune pentru o perioada, a luat o decizie extrem de importanta pentru siguranța bebelușului ei.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Baniciu a pus totul la punct pentru venirea pe lume a bebelușului! Artista a gasit deja și bona: "Am semnat și contractul..." 

17:45, 16.04.2024 - Au mai ramas doar cateva saptamani pana cand Ana Baniciu iși va ține in brațe bebelușul. Vedeta s-a pregatit in cel mai mic detaliu pentru venirea pe lume a baiețelului ei. Deși nu a nascut inca, artista a gasit deja și bona pentru copilul ei.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, decizie neașteptata! Ce hotarare au luat cei doi foști concurenți / FOTO

09:11, 03.03.2024 - Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, sunt foarte activi pe rețelele sociale, in urma participarii in emisiunea de la Antena 1. EI bine, cei doi foști concurenți au luat, acum, o decizie neașteptata cu care și-au uimit fanii. Iata postarea facuta de tanara pe contul de Instagram, dar și de ce au…

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. Cum arata dupa intervenție și de ce a luat aceasta decizie

16:55, 13.02.2024 - Adelina Pestrițu a luat decizia de a renunța la implanturile mamare, dupa 8 ani. Vedeta susține ca in ciuda aspectului fizic, acestea i-au cauzat probleme de sanatate. Iata ce a transmis, dar și cum arata in prezent.

Mireasa țepuita de manelistul Florin Salam: „A zis ca nu știe sa scrie, cand a fost de semnat contractul“ VIDEO

13:46, 09.02.2024 - Manelistul Florin Salam și-a petrecut ore bune in Targoviște, joi, 8 februarie 2024, cand a fost chemat la audieri intr-un dosar in care este acuzat de inșelaciune, dupa ce ar fi arvunit o nunta și nu s-a mai prezentat la petrecere.

Romania a semnat contractul pentru achiziția a 62 de trenuri electrice, care vor circula și prin Cluj. Grindeanu: „Sper sa nu avem intarzieri”.

12:10, 30.01.2024 - Un numar de 62 de trenuri electrice vor fi cumparate de Romania din Polonia, in baza unui contract de peste 3 miliarde de lei, semnat marți de Autoritatea pentru Reforma Feroviara. Din totalul ramelor electrice, 23 de trenuri vor circula pe traseele Cluj, Brașov și Timișoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?