Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida a izbucnit în plâns. Vezi ce a făcut-o să plângă în direct

Publicat:

Liliana, una dintre concurentele aflate in casa "Mireasa pentru fiul meu" a povestit, in direct, drama prin care a trecut din cauza fostului iubit. Fata, batuta, traumatizata si amenintata cu moartea, a inceput sa planga, in emisiune, iar a izbucnit, si ea, in lacrimi, scrie libertatea.ro.

"Fetelor, in ce tara traiti, cum puteti accepta asa ceva. Imi cer scuze pentru momentul de slabiciune, dar poate ca am si eu o fata gandesc altfel. Nu imi vine sa cred ca exista asa ceva. Telespectatoprii nostri sunt in mare parte femei, casnice multe, cu copii acasa, fete tinere,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

GSP: „Eram 24 in celula". Danuț Lupu a inceput sa planga in direct: „Ii mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu"

12:46, 09.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) a fost eliberat definitiv din inchisoare și a vorbit pentru prima data despre perioada prin care a trecut. Fostul sportiv a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de inchisoare și a ieșit dupa 6 luni pentru ca a condus fara permis.

Vinicius Junior a izbucnit in lacrimi in timpul unei conferințe! Brazilianul, copleșit de insultele rasiste

21:50, 25.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a izbucnit in lacrimi in timpul unei conferințe de presa susținuta cu o zi inainte de meciul amical Spania – Brazilia. Jucatorul lui Real Madrid s-a aratat afectat de insultele rasiste la care a fost supus in ultimul timp in Primera. „Imi pare rau. Vreau doar sa joc…

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. De ce a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați. Cum au reacționat bucatarii: „Nu m-am gandit” / VIDEO

13:05, 19.03.2024 - In ediția din data de 18 martie 2024, episodul 1 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 18 martie 2024, a adus-o in fața celor patru jurați pe Lucica Susanu. Iata care a fost motivul pentru care a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați, dar și cum au reacționat bucatarii!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Iuliana a plans in brațele lui Liviu. Mama fetei a intervenit in direct. Care a fost motivul

14:45, 07.03.2024 - Dorul de casa și de familie a facut-o pe Iuliana sa planga, insa Liviu i-a fost alaturi și a ținut-o strans in brațe. In emisia live de Mireasa de pe 7 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica.

Mireasa. Maria a izbucnit in lacrimi, dupa ce Iuliana a fost sunata de mama ei. Ce a emoționat-o atat de mult pe concurenta. ”Ține foarte mult la...” / VIDEO

20:20, 31.01.2024 - Ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa a inceput cu un moment emoționant. Iuliana a fost sunata de mama ei, iar discuția dintre cele doua a emoționat-o profund pe Maria. De ziua ei de naștere, concurenta a izbucnit in lacrimi și abia a mai reușit sa vorbeasca. Gabriela Cristea i-a pregatit o surpriza!

De luni pana vineri, de la 13:30, Antena Stars le aduce telespectatorilor Mireasa. Direct din culise, inainte de fiecare gala

12:30, 29.01.2024 - Incepand de astazi, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars au acces live in culisele emisiunii Mireasa, chiar inainte de fiecare editie a emisiunii.

Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Ce baiat a fost invitat la cina fetelor și cine au fost desemnați șefii casei

15:36, 24.01.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 24 ianuarie 2024, telespectatorii au privit prima invitație la cina, dar și ce baiat, ce mama și ce fata au fost desemnații șefii casei pana in gala de vineri, 26 ianuarie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?