Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida a aflat sexul bebelușului. Este în al nouălea cer

Publicat:

Nu a trecut nici un an de cand adus-o pe lume pe și este din nou insarcinata și radiaza de fericire la gandul ca va avea inca un copil. Prezentatoarea anunțase ca este insarcinata, insa abia acum a aflat sexul copilului.  Ea a declarat in premiera, in cadrul emisiunii “Mireasa […] Post-ul a aflat sexul bebelușului. Este in al noualea cer apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Xtra Night Show. Cum au ales Alina și Valentin numele bebelușului lor. Foștii finaliști de la Mireasa au devenit parinți recent: ”Vine de la...” / VIDEO

22:10, 13.02.2024 - Alina și Valentin de la Mireasa au devenit parinți recent, iar acum au facut dezvaluiri emoționante din noua viața pe care o au. Foștii finaliști au ales un nume deosebit pentru bebelușul lor, iar acum au explicat cum au facut aceasta alegere. Iata ce nume i-au pus baiețelului lor!

Gabriela Cristea, la spital chiar in ziua in care trebuia sa revina la TV. A aparut cu perfuzia in mana: „Va trebui sa stau in concediu medical”

09:35, 23.01.2024 - Gabriela Cristea a ajuns ieri, 22 ianuarie, de urgența la spital. Vedeta, care trebuia sa apara la Antena Stars, in emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii”, se confrunta cu probleme de sanatate, astfel ca va lipsi o perioada de pe micul ecran. Ieri, un nou sezon al emisiunii „Mireasa - Capriciile iubirii”…


Ce parere ai despre aceasta stire?