Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Minunea care vindecă se află în România. Locul dumnezeiesc pe care puțini oameni îl știu

Publicat:

de Sus, timpul pare ca s-a oprit in loc, liniștea este desprinsa dintr-o alta lume, iar divinitatea se simte puternic.

Este greu de povestit cum este la Sambata de Sus fara sa vorbim in clișee. Se poate considera pe buna dreptate ca ai ajuns pe-un picior de plai, pe-o gura de rai. Atunci cand taci se aude doar natura intr-o muzicalitate extraordinara. Ciripitul pasarilor, izvoarele repezi de munte, padurile și muntele fac din Sambata de Sus o minune de loc, un loc pentru Paște.

De ce vin oamenii la Sambata de Sus

Oamenii vin la Sambata de Sus nu doar pentru…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

INVESTIGAȚIE Greenpeace: Padurile naturale din Romania ajung mobila IKEA in 13 țari europene/ Document

15:45, 10.04.2024 - Producatori de mobila care fabrica pentru IKEA se aprovizioneaza cu lemn provenit din ultimele paduri naturale ale Carpaților romanești, incluzand paduri din situri protejate Natura 2000, conform unei investigații publicate de Greenpeace.

Noua perla a litoralului romanesc: a detronat stațiunea Mamaia și are plaja cu nisipul cel mai fin/ VIDEO

15:35, 31.03.2024 - Turismul de litoral a inregistrat, in perioada octombrie 2023 - martie 2024, o crestere de 27% a rezervarilor de vacante la mare pentru vara 2024. Cea mai cautata stațiune este Eforie Nord, care detroneaza Mamaia, stațiune care a dominat ani de zile toate topurile. Turiștii care merg la Eforie se vor…

Romania, afectata de cutremurul grav din Turcia. Gorjul a inregistrat 4.200 seisme in anul 2023

11:05, 29.03.2024 - Cele peste 4.000 de cutremure care au afectat anul trecut sud-vestul Romaniei au fost generate de cutremurul de 7,8 grade Richter din Turcia, dar și de existența unor falii locale intr-o zona pretensionata pe curbura Carpaților - au stabilit specialiștii de la Fizica Pamantului.

Controversa a profesorilor catolici: „Avem sau nu liber de Paște?”. Ligia Deca: „Școala nu va poate limita acest drept”

02:15, 29.03.2024 - Ministrul Educației din Romania, Ligia Deca, a efectuat joi, 28 martie, o vizita de lucru in județul Mureș. In cadrul vizitei, printre alte evenimente, incepand cu ora 13:30, a avut loc și o ședința de lucru cu directorii și directorii adjuncți din unitațile școlare ale județului Mureș, unde s-a discutat…

Mielul de Paște, scump pentru mai toate buzunarele. Mulți romani vor spune ”pas”

18:00, 24.03.2024 - Sfintele sarbatori de Paști se apropie cu pași repezi, iar fermierii au spus cu cat va ajunge sa se vanda kilogramul de carne de miel, nelipsit pana acum de pe mesele romanilor. Mielul de Paște este nelipsit de pe masa romanilor, insa anul acesta prețul carnii va fi unul care va ține oamenii la distanța…

„Mica Asie" de la curbura Carpaților. Mai mulți nepalezi s-au stabilit și și-au intemeiat familii in Romania VIDEO

06:30, 27.02.2024 - Mulți asiatici sosiți la munca in Romania viseaza sa devina cetațeni ai țarii noastre, pe care o considera sigura pentru viitorul copiilor. In Buzau exista deja o comunitate de nepalezi, care și-au adus aici familiile. Un cuplu chiar a adus pe lume o pereche de gemeni, la maternitatea din oraș.

Orașul din Romania descris ca fiind cel mai romantic din Europa! Turiștii pot face aici o escapada romantica fara prea mulți bani: "Un loc cu adevarat frumos..."

13:46, 13.02.2024 - Sigur ciocolata și trandafirii sunt cadouri bune de Ziua Indragostiților, dar daca iți poți surprinde și partenerul cu o escapada romantica, de ce nu? Orașul din Romania descris ca fiind cel mai romantic din Europa! Turiștii pot face aici o escapada romantica fara prea mulți bani.

Ajutoarele sociale ingroapa piața muncii din Romania: De ce sa muncesc? Daca ma imbolnavesc? Merita efortul?

09:45, 07.02.2024 - Economia rurala are un specific aparte. Lipsa forței de munca, refuzul de a lucra cu un contract de munca și o destul de puternica zona gri. De aceea, sosirea muncitorilor din Asia este tot mai importanta pentru antreprenorii romani. Mit sau realitate? Refuza unii romani sa presteze munci necalificate…


Ce parere ai despre aceasta stire?