Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul ungar de externe: Migrația este un risc la adresa securității și trebuie combătută

Publicat:

, ministrul ungar de externe a declarat ca migratia ar trebui recunoscuta ca un risc la adresa securitatii. In același timp, acesta a spus ca in locul impulsionarii ei, ar trebui sa se discute despre stoparea acesteia si gestionarea cauzelor, scrie Rador.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de externe ungar critica „psihoza de razboi” și deplange ca a fost „in minoritate” la reuniunea ministeriala NATO

21:01, 04.04.2024 - „NATO este intr-o stare de psihoza de razboi, care implica un risc serios de escaladare” a razboiului din Ucraina, a declarat joi la Bruxelles ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, la finalul reuniunii ministrilor de externe din statele NATO si a Consiliului NATO-Ucraina.

Ministrul german de Externe spune ca Israelul trebuie sa renunte la controlul asupra Fasiei Gaza dupa razboi

05:30, 30.03.2024 - Ministrul german de Externe, Annalena Baerbock, a declarat joi ca Israelul ar trebui sa renunte la controlul asupra Fasiei Gaza odata ce razboiul impotriva Hamas se va termina, informeaza vineri dpa, conform Agerpres. Intrebata cine ar trebui sa fie responsabil in Fasia Gaza dupa incheierea razboiului,…

Ministrul ungar de externe o ataca dur pe vicepresedinta CE: 'Sa-i fie rusine! Sufera de ungarofobie severa!'

23:10, 22.03.2024 - Ungaria este interesata ca Uniunea Europeana si Republica Moldova sa coopereze cat mai strans, a afirmat vineri ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, in urma discutiilor purtate la Budapesta cu omologul sau moldovean Mihai Popsoi, pe care l-a asigurat de sprijinul tarii sale pentru accelerarea…

NATO n-ar trebui sa-l puna secretar general pe Mark Rutte fara o discuție mai ampla, susține Letonia

18:20, 14.03.2024 - NATO nu ar trebui sa-l numeasca pe prim-ministrul olandez, Mark Rutte, in funcția de secretar general fara a purta mai intai o discuție ampla despre viitoarele provocari ale alianței, a declarat ministrul de Externe al Letoniei, Krisjanis Karins.

Ministrul ungar de Externe: Trump la Casa Alba ar asigura o noua ordine mondiala de pace si stabilitate

13:20, 11.03.2024 - Lumea are „nevoie ca presedintele Trump sa castige” alegerile din SUA, deoarece numai un lider american puternic poate oferi „stabilitate si securitate ordinii mondiale”, a declarat ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, intr-un interviu publicat duminica de site-ul Breitbart News, citat luni…

Ucraina susține ca protestele fermierilor polonezi la granița reprezinta o amenințare la adresa securitații. „Situatia este critica”

22:20, 19.02.2024 - Ministrul ucrainean al infrastructurii, Oleksandr Kubrakov, a declarat luni ca blocarea frontierei de catre agricultorii polonezi este o amenintare la adresa securitatii Ucrainei, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Amenințari cu moartea la adresa lui Szijjarto. Ministrul ungar de externe s-a intalnit cu Kuleba in vestul Ucrainei

09:10, 30.01.2024 - Ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba saluta luni „caracterul constructiv” al unei reuniuni cu omologul sau ungar Peter Szijjarto, odata cu apropierea unui summit al Uniunii Europene (UE) in vederea deblocarii unui ajutor destinat Kievului, și caruia Budapesta i se opune, relateaza digi24.ro.

Ministrul ungar de externe: Ungaria sustine „ferm” si „neconditionat” aderarea Republicii Moldova la UE

13:10, 25.01.2024 - Ungaria este un sustinator „ferm” si „neconditionat” al aderarii Republicii Moldova la Uniunea Europeana, deoarece apartenenta acestei tari ar aduce beneficii blocului comunitar si i-ar spori competitivitatea, a declarat joi, la Budapesta, ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto.


Ce parere ai despre aceasta stire?