Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Mediului anunţă eliminarea ITP-ului pentru anumite maşini

Publicat:

„Am hotarat, facand o analiza clara, la rece, si am emis ordinul de ministru prin care ITP-ul pentru o masina care sta in curtea unui cetatean sa fie scos. Daca eu am masina in curte nu o sa ma mai duc sa platesc o taxa in plus cand pot sa ma duc sa o dau pentru a achizitiona o masina noua. (…) De saptamana trecuta ordinul este deja postat pe site", a spus , al Antena 3, potrivit Agerpres. Ea a precizat ca acesta (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla anunța concedieri masive din cauza scaderii livrarilor de mașini

13:25, 16.04.2024 - Pentru prima data in ultimii 4 ani, Tesla a avut parte de o scadere simțitoare a livrarilor de mașini in primul trimestru din 2024. Chiar daca marca americana deținuta de Elon Musk a redevenit cel mai mare producator de mașini electrice din lume, Tesla a vandut mai puține mașini decat era așteptat.…

Carambol cu șase vehicule pe A1. In zona localitații Bolintin-Deal s-au format coloane de mașini

07:46, 08.04.2024 - Un accident cu șase vehicule s-a produs pe A1 in zona localitații Bolintin-Deal, anunța Centrul Infotrafic. Pe șosea s-au format coloane de mașini. Infotrafic mai anunța ca pe alte șosele din țara circulația este ingreunata de ceața.

Ministrul Mediului anunța ca in Romania se va fabrica un autoturism electric. „Degeaba ai mașina electrica, daca n-ai unde sa o incarci”

07:45, 22.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet a afirmat ca in aceasta saptamana a primit „o mare veste”, și anume ca in Romania se va fabrica un autoturism electric. Acesta va intra in producție incepand cu acest an, a mai declarat ministrul.

Marcel Bolos anunta austeritate dupa alegeri. Pe 25 aprilie, Guvernul afla daca majoreaza salarii sau strange cureaua

15:25, 19.03.2024 - Ministrul Marcel Bolos a dat de inteles, intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3 CNN, ca daca masurile luate pana acum nu vor functiona, austeritatea bate din nou la usa si are mai multe scenarii pe masa.

Lovitura puternica pentru Jihadul Islamic - Un comandat de rang inalt, ucis de israelieni

13:25, 23.02.2024 - Un palestinian, un membru de rang inalt al Jihadului Islamic, acuzat de implicare in mai multe atacuri antiisraeliene, a fost ”eliminat” intr-un atac cu drona, joi seara, in tabara de refugiati din Jenin, in Cisordania ocupata, anunta vineri armata israeliana, relateaza AFP, potrivit news.ro. Acest…

Mercedes anunța rechemarea in service a aproximativ 250.000 de mașini in intreaga lume

16:15, 20.02.2024 - Mercedes-Benz recheama in service aproximativ 250.000 de vehicule in intreaga lume. Modelele afectate sunt AMG GT, Clasa C, CLE, Clasa E, EQE, EQS, GLC, Clasa S și SL incepand cu anul de fabricație 2023. Un purtator de cuvant al producatorului auto a confirmat marți rechemarea in service publicata…

Baieții, panicați inainte de proba lor de la Power Couple - Calcule la rotisor!: „Cand am vazut ca ne invartim intr-o mașina...”

10:56, 12.02.2024 - Intensitatea probelor crește la Power Couple Romania! Incepe a doua etapa a celei mai incitante competiții a cuplurilor, prezentata de Dani Oțil: in seara aceasta, la Antena 1, de la ora 20:30, urmeaza proba barbaților – un test ca o rostogolire palpitanta printre amintiri.

Student prins cu masina burdusita de substanțe ilegale la Iași. Avea montate pe ea numerele unei alte masini

19:21, 29.01.2024 - Un student traficant de droguri a fost prins de catre politistii de la Criminalitate Organizata Iasi cu masina plina de droguri. Gabriel Adrian Nicuta transporta “marfa” cu masina, iar la un moment dat a fost oprit de catre politisti de la rutiera, pe un drum din judetul Iasi. Imediat, “au sarit pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?