Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Ioan Deneș a inaugurat, la Putna, primii 137 de kilometri din Via Transilvanica; s-a montat borna de început a traseului de 1.000 km

Publicat:

Cei 137 de kilometri din judetul Suceava inclusi in au fost inaugurati, luni, la Putna, prin montarea unei borne de inceput al traseului de pelerinaj de 1.000 de kilometri, ''de la Putna pana la Cazane'', in prezenta actorului , a ministrului Apelor si Padurilor, Ioan Denes, staretului , Melchisedec, autoritatilor locale si judetene, informeaza AGERPRES.

Initiatorul proiectului si presedintele , , a spus ca a fost lansata pe 12 iunie 2018, iar traseul, pe langa scopul turistic, reprezinta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca o borna depașita: Romania are mai mult de 1.100 km de drum expres și autostrada

10:45, 16.04.2024 - In vara anului trecut, țara noastra a depașit borna celor 1.000 de kilometri de drum de mare viteza, adica drum expres și autostrada. Acum, la aproape un an de la acel moment, in Romania se circula pe mai bine de 1.100 de kilometri de drum de mare viteza. Cel puțin asta susține ministrul Transporturilor,…

Centura Verde Bucuresti-Ilfov, inscrisa in noul cod silvic

16:26, 13.04.2024 - Proiectul legislativ privind protejarea padurilor din Ilfov, implementarea unor soluții pentru poluarea din București și inființarea Centurii Verzi a fost inscris, prin amendamente, la noul cod silvic, cu sprijinul ministerului Mediului si al mai multor parlamentari, anunta Platforma Civica Impreuna…

Alin Ușeriu: Pregatiți-va pentru o carare lunga. Cararile scurte nu duc nicaieri

10:55, 31.03.2024 - Dupa 20 de ani de la acordarea primului interviu GAZETEI de BISTRITA, Alin Ușeriu iși face bilanțul celor doua decenii in care și-a pus sufletul și ce a avut mai bun in proiectele pentru țara. Via Transilvanica, proiect realizat de Tașuleasa Social, in frunte cu veteranul Alin Ușeriu este un proiect…

In plin an electoral, statul deschide pușculița cu bani pentru biserici și instituții sociale: sute de milioane de lei sunt in joc

13:40, 08.03.2024 - Autoritatile publice locale din sistemul national de asistenta sociala, entitati juridice non-profit si unitatile de cult au la dispozitie un buget de 250 de milioane de lei pentru finantarea achizitiei, montajului si punerea in functiune de panouri fotovoltaice, a anuntat, vineri, intr-o conferinta…

Dan Traian Ionescu, singurul reprezentant știintific roman la Convenția RAMSAR: Nu s-a facut mai nimic pentru reconstrucția ecologica a Deltei

11:25, 02.03.2024 - In Romania s-au desemnat pana in prezent 20 Situri Ramsar, cu o suprafața totala de cca. 1.2000.000 ha. Conf. dr. ing. Dan Traian Ionescu, de la Facultatea de Silvicultura din Brașov, este singurul reprezentant științific al Romaniei la Convenția de la Ramsar asupra zonelor umede de importanța internaționala…

„Rabla pentru sobe” 2024. Care sunt modificarile pregatite pentru derularea programului. Anunțul ministrului Mediului

15:35, 29.02.2024 - „Rabla pentru sobe” 2024. Care sunt modificarile pregatite pentru derularea programului. Anunțul ministrului Mediului Rabla pentru sobe 2024. Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, a dat noi detalii despre program. Susține ca este in linie dreapta si ar urma sa fie deschis in aceasta…

Perdea forestiera pentru Timisoara printr-un proiect al USVT finantat prin PNRR

16:45, 07.02.2024 - Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara ofera Timișoarei o perdea de sanatate. O zona forestiera de 3,96 ha va proteja orașul, in urma unui contract al USVT finantat prin PNRR. Miercuri, 7 februarie 2024, in prezența unei delegații a Ministerului Mediului, Apelor și Padurilor…

Satul de pe muntele dacilor. Ținutul salbatic al padurilor din Munții Șureanu, pe Via Transilvanica VIDEO

05:05, 31.01.2024 - Aflata pe traseul de drumeție Via Transilvanica, valea Sibișelului din Hunedoara a fost și in trecut un loc atractiv pentru amatorii de excursii in natura, deși localnicii au folosit-o ca drum forestier. La capatul ei, se afla catunul aproape pustiu de la poalele varfului Godeanu.


Ce parere ai despre aceasta stire?