Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Apărării: Tinerii nu să stea liniștiți. NU se fac recrutări sau încorporări

Publicat:

Ministrul Apararii Naționale, Mircea Dușa, a declarat vineri ca nu se fac încorporari. 

&"Vedeți dumneavoastra, orice a fost normal pâna acum devine anormal. Nu a vorbit nimeni niciodata despre recrutare sau chemare la oaste a rezerviștilor și a tinerilor. Acest lucru este posibil, în condițiile legii, numai atunci când se declara stare de razboi, și declararea de razboi sau a starii de mobilizare se face prin hotarârea Parlamentului&", a spus Mircea Dușa, potrivit Agerpres.

Acesta spune ca chemarile la cetrele militare zonale sunt lucruri de rutina.

&"De…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un contrabandist ucrainean scoate din țara tinerii speriați de razboi și mobilizare: „Pur și simplu nu sunt pregatiți sa moara”

08:01, 14.04.2024 - Ucraina are nevoie de foarte mulți recruți pentru a lupta in razboiul cu Rusia, insa mulți dintre aceștia nu vor sa lupte. Pentru ei exista contrabandiști care spun ca pot sa ii scoata din țara, relateaza Sky News. 

Razboi in Ucraina, ziua 763. Zelenski se intalnește la Kiev cu președintele Parlamentului estonian

00:11, 27.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 763. Ucraina a scufundat sau a dezactivat o treime din navele de razboi ale Rusiei. Declarația aparține purtatorului de cuvant al Marinei ucrainene. Atacurile vor continua, a precizat reprezentantul Marinei.

Sondaj IRES. Increderea in partide a ajuns la 4% in randul tinerilor. Ce instituții se afla la polul opus

17:10, 22.03.2024 - Tinerii chestionați in ultimul sondaj al IRES au declarat intr-o proporție covarșitoare ca nu au incredere in partidele politice, procente mici fiind și in cazul Parlamentului și Guvernului. Romania are in acest an toate tipurile de alegeri.

Vladimir Putin, discurs public in plin razboi: „Ucraina e teritoriul nostru”. Ce a spus despre folosirea armelor nucleare

12:45, 29.02.2024 - Vladimir Putin a susținut joi, 29 februarie 2024, un discurs difuzat public in fața membrilor celor doua camere ale Parlamentului de la Moscova. Președintele Rusiei a vorbit despre stadiul in care se afla relația cu Occidentul, despre un viitor atac armat și despre folosirea armelor nucleare. Discursul…

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.

Cum vrea Armata Romana sa-și asigure rezerva de mobilizare in caz de razboi: Sunt vizați tinerii de 18-35 de ani

08:21, 06.02.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a afirmat, luni seara, ca Armata romana a scazut de la 320.000 de oameni la aproximativ 80.000 si este nevoie de pregatirea unor rezerve, insa acest lucru se va face cu militari voluntari, un proiect in acest sens avand in vedere persoane cu varsta cuprinsa intre 18…

Ucraina, noi reguli aspre de mobilizare in armata: orice incercare de a evita recrutarea va fi pedepsita

05:50, 31.01.2024 - Guvernul ucrainean a inaintat marți Parlamentului o versiune modificata a unui proiect de lege menit a inaspri regulile de mobilizare in armata, pentru a se asigura pe aceasta cale ca țara va dispune de o forța de lupta suficienta pentru a-și continua campania impotriva invaziei rusesti , informeaza…

Razboi in Ucraina, ziua 704. Razbunarea crunta a ucrainenilor impotriva soldaților ruși care au executat prizonieri dupa ce se predasera

00:15, 28.01.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 704. O mica unitate de soldați ai Brigazii 47 Mecanizate ucrainene a executat o misiune de razbunare impotriva unui grup de soldați ruși care au executat prizonieri pe front, chiar daca aceștia din urma se predasera.


Ce parere ai despre aceasta stire?