Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Milioane de euro, ARUNCATE într-o fântână arteziană din Italia. Pentru ce vor fi folosiţi banii

Publicat:

Suma impresionanta de bani a fost ridicata din havuzul Trevi din capitala Italiei. Timp de un an, turiștii au aruncat in fantana arteziana 1,4 milioane de euro in monede.  Autoritațile italiene au anunțat ca banii vor fi donați oamenilor nevoiași.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Romania, vizata in mega frauda din PNRR-ul Italiei: Ancheta EPPO pentru 600 milioane de euro

15:10, 05.04.2024 - O ancheta internaționala extinsa condusa de Parchetul European (EPPO) in Veneția, Italia, a dus la zeci de percheziții, confiscari și 22 de arestari in Italia, Austria, Romania și Slovacia. In cadrul anchetei, o presupusa organizație criminala este suspectata de fraudarea a 600 de milioane de euro din…

Fontana di Trevi din Italia: unde ajung banii aruncați in apa de turiști

22:35, 29.03.2024 - Cine a vizitat Roma, capitala Italiei, cel mai probabil a aruncat o moneda in faimoasa Fontana di Trevi. In fiecare an, peste un milion de euro ajung in apa spectaculosului monument din secolul al XVIII-lea. Construita intre 1732 și 1762, Fontana di Trevi este unul dintre cele mai emblematice obiective…

OBIECTIV TURISTIC Fantana celebra din Roma a strans in 2022 1,4 milioane de euro

10:15, 09.03.2024 - Monedele aruncate de vizitatori in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma, insotite de dorinte legate de dragoste, sanatate sau de intoarcere in Orasul Etern, .... The post OBIECTIV TURISTIC Fantana celebra din Roma a strans in 2022 1,4 milioane de euro first appeared on Informatia Zilei .

Ritual istoric: Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma. Turiștii lasa milioane de euro in celebra fantana

10:55, 08.03.2024 - In timp ce monedele vizitatorilor se arunca in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma cu urari de dragoste, sanatate sau revenire in Orașul Etern, ele ofera un ajutor practic unor persoane pe care turiștii nu le vor intalni niciodata.

Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma. In 2022, s-au strans 1,4 milioane de euro

10:21, 08.03.2024 - Monedele aruncate de turisti in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma, insotite de dorinte legate de dragoste, sanatate sau de intoarcere in acel oras, sunt de ajutor unor persoane pe care acei vizitatori nu le vor intalni niciodata.

Ce se intampla cu monedele aruncate in Fontana di Trevi. In 2022 s-au strans 1,4 milioane de euro

21:46, 07.03.2024 - Monedele aruncate de vizitatori in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma, insotite de dorinte legate de dragoste, sanatate sau de intoarcere in Orasul Etern, ofera un ajutor real unor persoane pe care turistii nu le vor intalni niciodata, relateaza joi Reuters, citata de Agerpres.

O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar in Italia. Autoritațile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro, printre care si o biserica

12:30, 27.02.2024 - Caz șocant de evaziune fiscala și spalare de bani in Italia. O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar. Autoritațile i-au confiscat bunuri in valoare de 3,4 milioane de euro, inclusiv o cladire de biserica.


Ce parere ai despre aceasta stire?