Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus a facut un gest superb, dar aparitia ei publica a fost una jalnica - FOTO

Publicat:

Tanara a fost la sfarsitul saptamanii trecute la un pet-shop de unde i-a cumparat un catel surorii ei. Micuta de 12 ani a iesit din magazin cu noua achizitie in brate, vizibil incantata.

Vedeta alesese alt exemplar decat sora ei, dar aceasta din urma a avut cuvantul decisiv.



Ceea ce atragea insa atentia era tinuta vedetei. Tanara era imbracata de-a dreptul neglijent, iar dresurile rupte erau “cireasa de pe tort&". Stim ca se poarta stilul tresh, dar elementele vestimentare pe care le-a purtat Miley nu fac in niciun caz parte din acest curent vestimentar.

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul superb postat de soția lui Florinel Coman, in ziua in care vedeta lui Gigi Becali a implinit 26 de ani

12:00, 10.04.2024 - Mesajul superb postat de Ioana, soția lui Florinel Coman, in ziua in care vedeta lui Gigi Becali a implinit 26 de ani. Frumoasa femeie a facut o postare pe rețelele de socializare, in care a scris frumoasele cuvinte. Florinel Coman a implinit 26 de ani pe 10 aprilie. „Mbappe” are parte de un sezon de…

Claudia Patrașcanu, prima reacție dupa ce Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in Dubai cu copiii sai: „E drept raspunzator pentru ei”

10:40, 08.04.2024 - Claudia Patrașcanu a reacționat dupa ce s-a aflat ca Gabi Badalau a plecat in vacanța, in Dubai, cu cei doi baieți ai sai, iar alaturi de ei se afla și Bianca Dragușanu cu fiica sa. Artista se rasfața cat timp a ramas singura acasa.De cateva zile, Gabi Badalau se afla in Dubai alaturi de cei doi baieți…

Cum arata Ema Uta fara pic de machiaj, de fapt. Vedeta a facut imaginea publica FOTO

17:50, 01.04.2024 - Cunoscuta in spațiul public și dupa porecla „Regina transformarilor”, datorita modului profesionist in care iși machiaza clientele, vedeta a facut publica o fotografie in care apare suta la suta naturala. Cum arata Ema Uta nemachiata și fara filtre. Imaginea a atras aprecierile multor internauți. Foto…

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Cum arata fratele mai mic al Andrei Volos. I-a facut o declarație publica de ziua lui, deși nu il arata prea des fanilor: „Cat de repede trece timpul...” / FOTO

15:10, 21.02.2024 - Majoritatea persoanelor o cunosc pe Andra Volos, insa nu mulți știu ca ea are un frate de care este foarte mandra. Vedeta i-a facut o declarație publica de ziua lui de naștere, deși nu il arata prea des fanilor. Iata cum arata fratele mai mic al iubitei lui Lele!

Alex Velea, prima reacție publica despre crima de la Padina. Unde se afla vedeta cand victima a fost taiata cu maceta

22:10, 11.02.2024 - Cantaretul Alex Velea a postat, duminica seara, un story pe Instagram, in care spune ca nu a avut nicio legatura cu incidentul de la hotelul din Padina, judetul Dambovita, unde un barbat a fost injunghiat mortal.


Ce parere ai despre aceasta stire?