Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miki de la MPFM, mesaj emoţionant pentru mamă, de 8 Martie! „Ţin la tine mai mult decât la orice fiinţă de pe pământ”

Publicat:

, fosta concurenta a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, i-a transmis mamei sale un mesaj emotionant cu ocazia zilei de 8 Martie. Aceasta a marturisit faptul ca tine foarte mult la ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Selena Gomez, mesaj emoționant pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere! Celebra artista, mai indragostita ca niciodata: „Te iubesc” / FOTO

14:36, 09.03.2024 - Selena Gomez radiaza de bucurie! Celebra cantareața a postat un mesaj emoționant pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce a publicat cunoscuta artista pentru Benny Blanco, tanarul care i-a cucerit inima.

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.

Lița Dumitru, idolul lui Gica Hagi, mesaj emoționant de ziua fostului mare fotbalist: „A fost, este și va ramane «Regele»”

16:10, 05.02.2024 - Lița Dumitru (74 de ani), fostul mare fotbalist al Romaniei stabilit in Statele Unite ale Americii, dar n-avea cum sa uite de ziua de naștere a lui Gica Hagi, iar prin intermediul Gazetei Sporturilor a avut un mesaj pentru „Rege” Hagi implinește astazi varsta de 59 de ani. Antrenorul și principalul…

Connect-R i-a pregatit o surpriza fiicei sale care a implinit 10 ani. Cum arata Maya și ce mesaj emoționant a transmis artistul

17:25, 26.01.2024 - Connect-R a demonstrat de fiecare data cand a avut ocazia cat de mult iși iubește fiica și cat de mult iși dorește sa o faca fericita prin indeplinirea tuturor dorințelor. Iata cum a surprins-o de aceasta data artistul pe Maya.


Ce parere ai despre aceasta stire?