Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Trăistariu, adevărul despre prestaţia României la Eurovision 2019: "Eu am pariat pe Ester"

Publicat:

, reprezentanta noastra, a starnit controverse inca de cand a fost desemnata caștigatoarea selecției naționale. , invitat in platoul emisiunii "" de la , a explicat ce s-a intamplat de fapt de Romania nu a reusit sa se califice in marea finala Eurovision 2019.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Ce face Miki de la K-pital de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupa artista: „Adevarul e ca...” / VIDEO

12:30, 27.03.2024 - Miki de la K-pital a venit astazi in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars și a vorbit despre ocupația pe care o are de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Iata ceface artista in prezent!

Star Matinal. Kalin Brothers versus Dima Trofim. Frații virali pe TikTok și prezentatorul de la Antena Stars s-au intrecut in breakdance / VIDEO

11:30, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns dintr-o intamplare in Romania, iar astazi au fost prezenți in platoul Star Matinal. Cei doi au vorbit despre inceputurile carierei lor in dans, dar s-au și „intrecut” cu Dima Trofim la breakdance.

Avertismentul unui analist economic. Adevarul despre fenomenul shrinkflation

19:00, 24.02.2024 - Potrivit expertilor fenomenul shrinkflation care se maifesta din ce in ce mai des si in Romania a devenit o sursa majora de stres cand mergi la cumparaturi. Totul a inceput cand prețurile au crescut pe intregul lanț de aprovizionare la nivel global. Pusi in aceasta situatie producatorii și comercianții…

Star Matinal. Valentin Sanfira, adevarul despre situația financiara a lui și a soției. Cum se descurca, de fapt: „Am apucaturi de bogat, dar nu...” / VIDEO

11:50, 31.01.2024 - Valentin Sanfira a spus adevarul despre situația financiara a lui și a soției sale, Codruța. Cum se descurca, de fapt. Ce a marturisit indragitul cantareț de muzica populara, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Reacția lui Mihai Traistariu, dupa ce TVR a anunțat ca Romania va fi absenta la Eurovision 2024: „Ii doare in cot”

13:35, 28.01.2024 - Dupa ce TVR a anunțat joi, 25 ianuarie, ca Romania nu va participa la ediția din acest an a concursului Eurovision, Mihai Traistariu a afirmat ca este „foarte dezamagit” și „suparat”.

Star Matinal. De ce a plecat George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, din Romania. Motivul pentru care barbatul a parasit țara: „Ii pare rau” / VIDEO

17:40, 26.01.2024 - Soțul Adrianei Bahmuțeanu, George Restivan, a plecat din Roamnia. Iata ce s-a intamplat, de fapt. Vedeta din showbiz-ul romanesc a povestit in cel mai mic detaliu, exclusiv pentru Antena Stars, care a fost motivul pentru care soțul ei a parasit țara.

Mihai Traistariu, revoltat dupa ce a aflat ca Romania nu va participa la Eurovision 2024

09:20, 26.01.2024 - Mihai Traistariu, revoltat dupa ce a aflat ca Romania nu va participa la Eurovision 2024 Continue reading Mihai Traistariu, revoltat dupa ce a aflat ca Romania nu va participa la Eurovision 2024 at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?