Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Petre a devenit tătic. Ce crezi că are, fetiţă sau băiat?

Publicat:

a devenit tata pentru prima data. Sotia sa, Elwira, a adus pe lume, astazi, o fetita sanatoasa si frumoasa foc.

Sursa: foto

"12.12.2012. Ziua cea mai importanta din viata mea! Sunt foarte fericit sa va anunt ca am devenit tatal unei fetite minunate, de 3kg si ceva (am fost prea emotionat sa tin minte toate detaliile:) ). Fetele mele sunt bine, abia astept sa le iau acasa!", a scris juratul de la "Romanii au talent" si "Dansez pentru tine" pe contul personal de Facebook.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maluma, fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru: „Ce-mi dai tu...” / FOTO

11:35, 22.04.2024 - Maluma a publicat pe rețelele de socializare cateva fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru și radiaza de fericire in preajma micuței lui. Iata ce a postat celebrul cantareț pe pagina de Instagram!

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Fetița de 14 ani, violata pe camp

20:00, 16.03.2024 - Un individ din Olt care se visa consilier local este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani, colega de scoala cu fiica lui. A ademenit-o in masina si a amenintat-o ca daca sufla o vorba despre ce i-a facut, va sfarsi exact ca victimele monstrului din Caracal, Gheorghe Dinca. Adolescenta le-a povestit…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Pe fetița o chema Mira și…

08:10, 23.02.2024 - Bucurie mare in familia lui Mircea Bravo! Actorul a devenit tatic și a impartașit vestea cu fanii sai din mediul online. Soția sa a adus pe lume o fetița, la clinica Novogyn din Cluj Napoca. ”De miercuri, eu și Georgiana suntem parinții acestei fetițe pe care o cheama Mira. Seamana mult cu mine, e foarte…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Ce spune Mihai Petre despre jurizarile de la Romanii au talent și Dansez pentru tine. „Datoria mea a fost sa le spun intotdeauna adevarul”

16:55, 13.02.2024 - Coregraful Mihai Petre, in varsta de 44 de ani, a facut noi marturisiri despre perioada in care a fost jurat la Romanii au Talent, dar și in urma cu mami mulți ani, la emisiunea Dansez pentru tine, emisiuni difuzate de Pro TV. Dansatorul a trecut apoi la Antena 1 unde a fost unul din profesioniștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?