Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela de la MPFM iubește din nou! Arată cât de îndrăgostită este, după despărțirea de Mihai

Publicat:

Nu e niciodata placut sa treci printr-o desparțire, mai ales atunci cand se lasa cu multe scantei. Mihaela și Mihai, foști concurenți ai emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, au luat-o pe drumuri separate, in urma unor acuzații monstru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde urmau sa se stabileasca Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7. Fostul concurent a confirmat desparțirea. Ar fi ajuns la separare dupa noua luni de cand s-au casatorit

11:55, 07.04.2024 - Au avut o relație presarata cu momente tensionate pe cand erau concurenți la Mireasa și se pare ca au ajuns și la separare. Dupa o buna perioada in care s-a zvonit ca Andrei și Simona s-au desparțit, fostul concurent a confirmat desparțirea. Cei doi aveau planuri mari impreuna și declarau ca se ințeleg…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, adevarul despre desparțirea de Madi. Horia, motivul separarii dintre cei doi?

16:51, 16.02.2024 - Dupa ce a disparut cateva zile din mediul online, caci și-a șters contul de Instagram, Sergiu de la Mireasa a venit cu noi dezvaluiri despre desparțirea de Madi. In tot acest timp, s-a zvonit ca, de fapt, cei doi au ajuns la separare pentru ca tanara ar fi pastrat legatura cu presupusul ei iubit din…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi dezvaluiri despre desparțirea de Sergiu. Mai exista sau nu șanse de impace intre cei doi?

13:10, 16.02.2024 - Dupa anunțul desparțirii de Sergiu, Madi face noi declarații despre separarea de cel cu care urma sa se casatoreasca. Ce spune finalista de la Mireasa, sezonul 8. Mai exista sau nu șanse de impace intre ea și fostul concurent?

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?