Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Micro-verdeţurile, soluția pentru masa și sănătatea dumneavoastră. Care sunt avantajele

Publicat:

Micro-verdeturile sunt legume tinere care nu au depasit varsta de 2 saptamani. Acestea, potrivit oamenilor de stiinta, au un potential nutritional exceptional. Trebuie sa stim ca micro-verdeturile nu germeni care sunt seminte germinate in apa timp de 48 de ore. Micro-verdeturile sunt recoltate in perioada 7-14 zile de la aparitie si au dimensiuni mai mici de 8 cm.   In ziua de azi, micro-variantele culturilor de fasole, busuioc, coriandru, ridiche, morcovi, varza rosie, spanac sunt folosite intens in restaurantele lumii pentru a decora sau a crea tot feluri de mancaruri sofisticate. Dar, se pare,…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

Roșiile stresate devin zgomotoase

23:06, 05.03.2024 - Plantele nu sunt atat de liniștite pe cat ar putea crede mulți: daca nu au suficienta apa sau se confrunta cu alt stres, emit diferite zgomote, potrivit unui studiu. Oamenii nu le aud, dar insectele le percep. Potrivit unui studiu, plantele stresate pot face mult zgomot – dar oamenii nu il pot auzi.…

Un scriitor a fost reclamat de vecini pentru ca deține prea multe carți in locuința

17:20, 25.02.2024 - Daniel Iancu, cunoscut istoric, cercetator și scriitor din Deva, a impartașit o intamplare amuzanta despre cum a fost reclamat de vecinii sai pentru numarul excesiv de carți pe care le deține in locuința. Vecinii au exprimat temeri ca blocul lor ar putea sa se prabușeasca din cauza greutații carților.…

De ce este bine sa mancam pește: sursa de proteine de inalta calitate, omega-3, minerale și vitamine

21:30, 24.02.2024 - De ce este bine sa mancam pește: sursa de proteine de inalta calitate, omega-3, minerale și vitamine De ce este bine sa mancam pește: Peștele este un aliment foarte important in dieta și poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate și bunastarea psihica. Peștele este o sursa excelenta de proteine…

Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume, de marimea unei cani de cafea, pentru a combate poluarea in spațiu

16:15, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume: un satelit minuscul care este facut din lemn, scrie duminica, 18 februarie, News.ro citand The Guardian.Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala…

Cercetatorii au creat un catalog exhaustiv al 'locuitorilor invizibili' din adancurile oceanului

19:20, 25.01.2024 - Oamenii de stiinta au finalizat catalogarea microorganismelor care traiesc in cel mai mare habitat al planetei, oceanele. Studiul, condus de italianca Elisa Laiolo de la Universitatea de Stiinta si Tehnologie King Abdullah din Arabia Saudita, se numeste Kmap si a fost publicat in jurnalul stiintific…


Ce parere ai despre aceasta stire?