Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metodă revoluţionară de stopare a cancerului, creată de cercetătorii: Am descoperit un software biologic FOTO

Publicat:

Savantii americani au reusit in cadrul acestui studiu sa transforme celule tumorale asociate cancerului mamar si celui de vezica urinara, pentru ca acestea sa redevina benigne. Ei considera ca si alte tipuri de cancer ar putea fi vindecate cu ajutorul acestei metode revolutionare, deoarece au descoperit un fel de "cod" sau "software biologic" care stopeaza cancerul, potrivit Agerpres.

Noua metoda se afla inca in stadii incipiente de testare, insa creatorii ei spun ca aceasta descoperire ofera o noua raza de speranta bolnavilor de cancer din lumea intreaga, ale caror vieti ar putea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce sunt pasta și supa Miso – cum se prepara

13:56, 08.04.2024 - Pasta și supa Miso sunt preparate tradiționale japoneze, cu o istorie indelungata, care au devenit foarte populare și la noi. Descopera ce sunt mai exact pasta și supa Miso, ce gust au și cum se prepara.Ce este MisoCuvantul miso inseamna „boabe fermentate” in japoneza. Așadar, Miso este o pasta fermentata…

Ce este bulionul de oase si cum se obtine

10:21, 29.03.2024 - Bulionul de oase, deși este un preparat vechi, de pe vremea strabunicilor noștri, a devenit foarte popular in ultima perioada. Și asta pentru ca s-au descoperit anumite beneficii pe care acesta le are. Descopera ce este bulionul de oase și cum se obține.Ce este bulionul de oaseBulionul de oase sau supa…

Victor Tomulescu, medic primar chirurgie generala: Testele pentru biomarkeri ajuta la identificarea celor mai eficiente opțiuni de tratament in cancerul colorectal. Inovații și perspective in chirurgia cancerului colorectal in Romania

12:20, 25.03.2024 - Cancerul colorectal este al treilea cel mai frecvent tip de cancer la nivel mondialIn Romania, cancerul de colon ocupa locul 2 ca mortalitate prin cancerSe  estimeaza ca in perioada 2020-2040 incidența cancerului colorectal, atat la barbați, cat și la femei va crește cu peste 10%In mijlocul luptei impotriva…

Un german a fost vaccinat de 217 ori contra Covid-19, iar cercetatorii sunt pasionati de cazul lui

19:40, 07.03.2024 - Oamenii de stiinta de la Universitatile Friedrich-Alexander din Erlangen-Nurnberg si Erlangen au publicat un studiu in „The Lancet Infectious Diseases”. Este vorba despre cazul exceptional al unui german de 62 de ani care a primit 217 doze de vaccinuri Arn-messenger impotriva Covid-19, ceea ce ar putea…

Cel mai amplu studiu privind vaccinurile impotriva Covid a descoperit legaturi cu boli grave

20:45, 25.02.2024 - Vaccinurile Covid au crescut incidența unor afecțiuni, a demonstrat cel mai mare studiu de pana acum privind efectele adverse. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace, neurologice si sanguine au fost cele mai intalnite in cazurile de reactii adverse.…

Vrei confort termic și prosoape calde in baie? Descopera care sunt cele mai bune tipuri de calorifere electrice!

17:46, 24.02.2024 - Vrei sa reinnoiești spațiul, sa te bucuri de confort termic in timp ce faci baie, dar și de prosoape calde și uscate? Atunci este momentul perfect sa descoperi cele mai bune tipuri de calorifere electrice pentru baie! Indiferent de dimensiunea baii tale sau de preferințele tale estetice, exista cu siguranța…

De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului

07:00, 18.02.2024 - Aspirina  ar putea juca un rol major in tratamentul contra cancerului, susțin cercetatorii de la Universitatea Cardiff, in urma unei ample analize. Se știe ca aspirina este un medicament antiinflamator foarte folosit. Meta-analiza – publicata in British Journal of Cancer – se bazeaza pe 118 studii,…

Care este diferenta dintre echimoza si hematom

11:20, 06.02.2024 - Echimoza și hematomul sunt termeni medicali care se refera la acumulari de sange in țesuturile moi ale corpului, rezultate in urma unor leziuni sau a unor lovituri. In pofida faptului ca se refera la aspecte diferite ale acestor acumulari de sange, cei doi termeni sunt adesea folosiți in mod similar…


Ce parere ai despre aceasta stire?