Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii dau ALERTĂ - COD PORTOCALIU de ploi, vijelii și grindină pentru mai multe județe

Publicat:

ANM a emis mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindina pentru mai multe județe.

Pana la ora 14.00 se afla sub avertizare multe localitați din județul Suceava, dar și zona de munte, unde se vor semnala ploi torențiale ce vor depași 35...40 l/mp, grindina de dimensiuni mici și posibile medii, vijelii, frecvente descarcari electrice.

, scrisoare EXPLOZIVA catre dupa ce nu a putut participa la plenul CSM / DOCUMENT

Tot pana la ora 14.00 sunt avertizate localitați din județul Tulcea, anunțandu-se averse ce vor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta imediata de vijelii in București și 6 județe, pana diseara

10:25, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.pana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Tot județul Dambovița sub INFORMARE METEOROLOGICA de ploi torențiale, grindina și vijelii  

13:06, 16.04.2024 - Tot județul Dambovița sub INFORMARE METEOROLOGICA de ploi torențiale, grindina și vijelii , interval de valabilitate: 16 aprilie, ora 14:00 – 18 aprilie, ora 20:00 Fenomene vizate și zone afectate: conform textului       In intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, la inceput…

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

Alerta imediata de vijelii, ploi torențiale si grindina. De maine se intorc și ninsorile

10:45, 16.04.2024 - Banat, sudul Crișanei, Transilvania și in zonele montane intra, marți, sub o avertizare Cod de vijelii, cu ploi torentiale, grindina si descarcari electrice. De altfel, vremea se va strica in toata țara, iar la munte va ninge.

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.


Ce parere ai despre aceasta stire?