Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii au emis COD ROȘU de vreme severă: MAE a lansat o atenționare de călătorie

Publicat:

(MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, au fost emise coduri portocaliu si rosu de conditii meteorologice severe pentru vineri si sambata.

Pentru vineri a fost emis cod rosu pentru regiunile Belgrad, Sumadija, Pomoravlje, Serbia de Vest, Serbia de Sud-Vest, Serbia de Sud-Est, Kosovo si Metohija, fiind prognozate ninsori cu depunere a unui strat de zapada mai mare de 15 cm, intr-un interval scurt de timp. Pentru celelalte regiuni…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenționare de calatorie: Vor fi afectați romanii care calatoresc in Grecia

17:35, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde miercuri vor avea loc greve in sectorul transportului public. Astfel, sunt asteptate perturbari majore, fiind modificate programul autobuzelor, metroului, trenurilor si taxiurilor, noteaza news.ro.

Atenționare de calatorie Republica Elena – Risc ridicat de incendii forestiere

00:45, 08.04.2024 -  Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Republica Elena ca Ministerul elen al Crizelor Climatice și al Protecției Civile a decis ridicarea nivelului de alerta la 4 – risc foarte mare de incendiu. Astfel, in zilele de 7,…

Atenționare de calatorie pentru romanii care merg in Ungaria, emisa de MAE: Restricții de circulație pana duminica

15:56, 14.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Ungaria ca Ministerul Construcțiilor și Transportului maghiar a informat cu privire la introducerea unor restricții de circulație.

Atentionare de calatorie in Franta din cauza grevei nationale a controlorilor feroviari

14:10, 15.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Franta ca, incepand de pe 15 februarie, de la ora 20,00, pana pe 19 februarie, la ora 08,00, este prevazuta o greva nationala a controlorilor feroviari din aceasta tara.

MAE: Atentionare de calatorie in Bulgaria! Restrictii de circulatie in urma unui cod galben de vant

20:35, 04.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca in conformitate cu datele transmise de Institutul de Meteorologie si Hidrologie local, pentru perioada 5 6 februarie 2024, a fost emis un cod de atentionare…

Atentionare de calatorie in Portugalia: circulatie rutiera afectata de protestele fermierilor

17:15, 02.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Portugheza ca lucratorii din sectorul agricol vor continua miscarea de protest inceputa in cursul zilei de 1 februarie.

Vreme severa in mai multe state din SUA. MAE a emis atenționare de calatorie

12:40, 02.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, vineri ca Serviciul de Meteorologie (NWS) din Statele Unite a emis o prognoza meteo de vreme severa, valabila pana la data de 4 februarie 2024, in noua state americane.

Atenționare de calatorie Republica Franceza – Posibile blocaje ale accesului in Paris și in alte zone din Franța

21:25, 28.01.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca sindicatele care grupeaza majoritatea fermierilor francezi au anunțat blocaje ale accesului in capitala franceza pentru luni, 29 ianuarie 2024, incepand cu ora 14:00.…


Ce parere ai despre aceasta stire?