Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'Messi este cel mai bun din lume', spune Digne, colegul său de la Barca

Publicat:

Fundașul francez , a declarat dupa meciul caștigat de FC Barcelona in fața lui (3-1) miercuri seara, pe , in , ca ''Messi este cel mai bun jucator din lume''.

Digne a marcat golul trei al Barcei miercuri seara, iar dupa partida fundașul stanga al clubului catalan și al echipei Franței a vorbit despre performanța formației sale și despre colegul sau , autorul celui de-al doilea gol, primul fiind un autogol al grecului , conform Agerpres.

''Sunt foarte fericit pentru aceasta victorie. Cele trei puncte…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Barcelona eliminata, Atletico Madrid calificata

20:35, 17.04.2024 - Infringerea si eliminarea echipei FC Barcelona din Liga Campionilor, marti seara, garanteaza calificarea formatiei Atletico Madrid pentru noua Cupa Mondiala a Cluburilor FIFA, care va debuta in 2025 in Statele Unite. Atletico Madrid, care a parasit la rindul ei cea mai importanta competitie continentala…

Ousmane Dembele, provocat de fanii Barcelonei la sosirea autocarului PSG

20:45, 15.04.2024 - Atacantul francez Ousmane Dembele a avut parte de o primire ostila din partea ultrașilor de la fostul sau club FC Barcelona. Incidentul a avut loc la sosirea sa in Catalonia, luni, pentru manșa secunda a sferturilor de finala din Liga Campionilor, potrivit mediafax.

Liga Campionilor: meci-specatcol la Paris, intre PSG si Barcelona! Atletico Madrid o invinge pe Borussia Dortmund

01:55, 11.04.2024 - Echipa spaniola FC Barcelona a invins miercuri seara, in deplasare, scor 3-2, gruparea franceza PSG, in mansa tur a sferturilor de finala din Liga Campionilor. In al doilea meci al serii, echipa spaniola Atletico Madrid a dispus de formatia germana Borussia Dortmund, scor 2-1, informeaza news.ro.

PSG și Barcelona promit un duel spectaculos in sferturile Ligii Campionilor

22:40, 09.04.2024 - Ziua de miercuri, 10 aprilie, este rezervata altor doua sferturi de finala din Liga Campionilor. Paris Saint-Germain primește vizita celor de la FC Barcelona intr-un duel al revanșei pentru campioana Franței, in timp ce duelul dintre Atletico Madrid și Borussia Dortmund se anunța unul extrem de echilibrat,…

Barca s-a impus acasa (3-1) și merge in sferturile Ligii Campionilor

00:46, 13.03.2024 - FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe SSC Napoli cu scorul de 3-1 (2-1), marti seara, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, in mansa secunda a optimilor.

VIDEO Lionel Messi și Luis Suarez, goluri importante in Liga Campionilor CONCACAF

10:55, 08.03.2024 - Condusa cu 2-0 pe terenul lui Nashville SC, Inter Miami a reușit sa revina și sa obțina o remiza (2-2) in manșa tur a optimilor din Liga Campionilor CONCACAF, grație golurilor marcate de Lionel Messi și Luis Suarez.

Luis Enrique, prioritate la FC Barcelona pentru a-l inlocui pe Xavi - presa

11:35, 04.03.2024 - Deco, directorul sportiv al FC Barcelona, a facut din Luis Enrique, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, prioritatea sa pentru a-l inlocui pe antrenorul Xavi, a carui plecare in vara anului viitor a fost confirmata, potrivit news.ro. Antrenorul spaniol este in prezent sub contract cu PSG pana…

Justitia spaniola a inchis din nou ancheta despre transplantul de ficat suferit de Eric Abidal

19:45, 29.01.2024 - Justitia spaniola a inchis din nou ancheta sa despre transplantul de ficat suferit in 2012 de Eric Abidal, fostul fotbalist francez de la FC Barcelona, din cauza lipsei de probe concludente, a aflat luni AFP de la o sursa judiciara, potrivit Agerpres."Dosarul a fost clasat" de judecatoarea insarcinata…


Ce parere ai despre aceasta stire?