Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul sfâşietor al unui tânăr diagnosticat cu cancer, căruia medicii i-au interzis să-şi sărute soţia şi fetiţa: "Mi-e foarte dor"

Publicat:

Viata unui barbat de 32 de ani s-a schimbat total dupa ce a fost diagnosticat de cancer. Desi a devenit de curand tata, tanarul nu si-a putut saruta micuta, dar nici pe sotie. Motivul? Saliva lui este toxica! Mesajul acestuia este de-a dreptul sfasietor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video | Codrin Ștefanescu, primele declarații dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arata acum fostul parlamentar, disparut din viața politica

22:55, 26.02.2024 - Video | Codrin Ștefanescu, primele declarații dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arata acum fostul parlamentar, disparut din viața politica 2023 a fost un an extrem de greu pentru Codrin Ștefanescu. La inceputul anului trecut, fostul președinte al partidului Alianța pentru Patrie a anunțat…

Milionarul Nick Radoi, diagnosticat cu cancer la colon, susținut la greu de o fosta iubita. O știți și de la Survivor: ”Daca se opera in Romania, nu mai era in viața!” EXCLUSIV

20:45, 19.02.2024 - Celebrul milionar Nick Radoi (63 de ani), stabilit in America, a recunoscut ca se lupta cu o boala grava, cancer la colon. Fosta lui iubita, solista de muzica populara Alina Radi, pe care o știți și de la Survivor (PRO TV), ediția 2023, ne-a vorbit despre starea de sanatate a omului de afaceri, dupa…

Nick Radoi, diagnosticat cu cancer de colon! Milionarul, la limita dintre viața și moarte: „N-aș fi crezut ca mai traiesc!”

19:30, 19.02.2024 - Momente cumplite pentru Nick Radoi. Milionarul a fost diagnosticat, vara trecuta, cu cancer de colon, in timpul unei banale operații de apendicita. A stat opt ore in operație, dupa care au urmat trei luni chinuitoare de chimioterapie. Nick Radoi a povestit pentru Click! tot calvarul prin care a trecut!…

Acces Direct. Marius nu și-a mai vazut fetița de 12 ani! Soacra și soția lui i-au interzis: „M-a ținut ca pe caine la poarta” / VIDEO

17:00, 14.02.2024 - Marius, un barbat in varsta de 44 de ani din județul Timiș, este disperat și cere ajutor! Marius nu și-a mai vazut fetița de 12 ani. Soacra și soția lui i-au interzis. Iata ce declarații a facut acesta in ediția de astazi, 14 februarie 2024, de la Acces Direct!

Mesajul transmis de Klaus Iohannis catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, dupa ce monarhul britanic a fost diagnosticat cu cancer: "Ii dorim recuperare completa"

11:35, 06.02.2024 - Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata mesajul transmis de Klaus Iohannis catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea!

O fetița se zbate intre viața și moarte dupa ce a fost lovita de o mașina, in Botoșani. Minora este in stare critica: ”Avea viteza mare”

11:20, 13.01.2024 - O adolescenta a fost lovita de o mașina, in timp ce mergea pe strada, in județul Botoșani. Medicii sosiți la fața locului au gasit-o pe aceasta in coma, avand politraumatism și o fractura la glezna stanga și a fost transportata, de urgența, la spital.

Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer la creier! Medicii l-au operat de urgența

18:15, 06.01.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Michael Bolton! Celebrul cantareț a fost diagnosticat cu cancer la creier, in urma cu puțin timp. A fost nevoie de o intervenție chirurgicala, iar el a intrat in operație de urgența. Iata primele informații despre starea lui de sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?