Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul de pe un zid din Portul Tomis, viral pe internet

Publicat:

In zona peninsulara a Constanței, pe zidul care sta drept stavila intre și mare, declarațiile de iubire ale indragostiților nu sunt doar rostite, ci, unele dintre ele, chiar scrise pe tencuiala.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

A aparut o noua metoda de inșelaciune! Cum arata mesajul pe care romanii il primesc și la ce trebuie sa fie atenți

13:30, 11.04.2024 - A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet! Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata cum arata mesajul pe care romanii il primesc prin SMS, dar și la ce trebuie sa fie atenți!

Biletul lasat in geam un șofer care a parcat pe doua locuri, viral pe internet. Gestul sau a starnit furia internauților: care e motivul

11:16, 21.03.2024 - „Motivul pentru care parchez pe doua locuri este ca cineva mi-a lovit mașina și a plecat, ma costa 500 de lire sterline pentru a o repara. Așa ca nu lasa un bilet pe fereastra mea. Cum ți-ar placea sa ți se faca asta!!!!!", este mesajul lasat de șofer in parbrizul mașinii, scrie Ziare.com potrivit publicației…

Biletul lasat in geam un șofer care a parcat pe doua locuri, viral pe internet. Gestul sau a starnit furia internauților: care e motivul

09:56, 21.03.2024 - „Motivul pentru care parchez pe doua locuri este ca cineva mi-a lovit mașina și a plecat, ma costa 500 de lire sterline pentru a o repara. Așa ca nu lasa un bilet pe fereastra mea. Cum ți-ar placea sa ți se faca asta!!!!!", este mesajul lasat de șofer in parbrizul mașinii, scrie Ziare.com potrivit publicației…

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.

Stelian Ion(USR): Riviera Tomis sau soseaua de coasta, argument pentru construirea unor blocuri pe taluzul Constantei!

16:40, 24.02.2024 - n proiectul de buget pentru 2024, primarul a bugetat soseaua de Coasta "Riviera Tomis intre Portul Constanta si Statiunea Mamaialdquo; depus de grupul consilierilor PSD Constanta, care presupune amenajarea unui drum de legatura intre Portul Tomis si Statiunea Mamaia, de a lungul falezei de nord a municipiului…

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!


Ce parere ai despre aceasta stire?