Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MESAJ ȘOCANT, după moartea lui Severus Militaru: „Prieteni VOPSIȚI… mulți vrură ca să-ți sape groapa”

Publicat:

Marcat de moartea fulgeratoare a fostului deputat , , din Motru, apropiat al acestuia, i-a dedicat pe o pagina de socializare cateva versuri impresionante:

Prieteni vopsiți

Lui CONSTANTIN SEVERUS MILITARU

In timp, mulți vrura ca sa-ți sape groapa,
Nu s-au gandit o clipa cine ești,
Aveau in mana piconul și lopata
Și-abia așteptau ca sa greșești.

Nu s-au gandit ca ești om și doare,
Nu le-a pasat ca te macina mereu,
Au tot lovit și mandri erau tare,
Așa cum mandru este orice fariseu.

n-a facut…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

A marcat al doilea gol la naționala și a primit un mesaj special: „Cu tine, totul pare ușor”

10:15, 28.03.2024 - Endrick (17 ani), atacantul lui Real Madrid, a primit un mesaj special de la iubita lui, Gabriely Miranda (20), dupa ce a marcat pentru Brazilia in poarta Spaniei, scor 3-3. Endrick e pe val, și pe teren și in afara lui. A marcat al doilea gol la naționala in poarta Spaniei, dupa ce primul venise pe…

Doi studenti care aveau legaturi cu organizatia lui Navalnii, condamnati la inchisoare dupa moartea opozantului

20:51, 14.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare doi tineri rusi acuzati de faptul ca lucrau pentru organizatia „extremista” a opozantului Aleksei Navalnii, mort in inchisoare la jumatatea lui februarie, scrie joi presa rusa, potrivit AFP.

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…

Petre Roman, primul mesaj dupa moartea fostei soții, Mioara Roman: ”Acum poate ca e mai ușor” 

13:20, 26.02.2024 - Mioara Roman a suferit un stop cardiac cu doua luni inainte de a implini 84 de ani. Mioara Roman suferea de Parkinson și alte boli, drept pentru care a fost internata la azil, ca sa beneficieze de asistența medicala permanenta.Petre Roman, primul premier al Romaniei post-decembriste, și Mioara Roman…

Donald Trump rupe tacerea dupa moartea lui Navalnii. Mesaj criptic pe propria rețea sociala

16:51, 19.02.2024 - Donald Trump, care a atras critici in calitate de președinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a facut primul sau comentariu public despre moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii, luni, intr-o postare criptica pe rețeaua sociala Truth Social, conform Reuters.

Ultimul mesaj al lui Navalnii inainte de moartea sa in colonia penala de la Polul Nord

10:41, 18.02.2024 - Ultimul mesaj postat de la cel mai aprig opozant al lui Putin pe contul de Twitter a fost in ziua de 14 februarie, la ora 16.20. Atunci, Navalnii anunța ca urma sa fie mutat la izolare pentru urmatoarele 15 zile. Aceasta declarație contrazice informațiile oficiale ale Kremlinului legate de circumstanțele…

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.


Ce parere ai despre aceasta stire?