Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj sfâșietor de peste PRUT, la MOARTEA REGELUI

Publicat:

, locțiitor al Direcției Cercetare Informații din al in perioada 2001-2002, a publicat “scrisoarea unui roman aflat vremelnic in bejanie dincolo de Prut, haituit de-ai lui și neincurajat dincoace de Prut, pentru cutezanța de a simți romanește, de a trage un semnal de alarma ca reunirea nu se va face, sau va intarzia sa se faca din vina romanilor, in ciuda faptului ca regele mort, pe cand era viu, a citit in mai mult decat un un avertisment istoric, ci un adevarat Testament pentru posteritate din care redau:|”

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, mesaj sfașietor dupa ce interlopul a fost inmormantat ieri: „Legenda și eroul nostru”. Grațiela s-a dezlipit cu greu de sicriu

16:45, 20.04.2024 - Ieri a fost, de departe, cea mai grea zi pentru familia lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Soția lui, Grațiela, sufera cumplit de cand Costel Corduneanu, iar la inmormantare s-a putut dezlipi cu greu de sicriu.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Razboi in Ucraina, ziua 725. Ucraina a doborat un avion rusesc, 12 drone și o racheta Kh-59. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii

11:55, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Ultimul mesaj al lui Navalnii inainte de moartea sa in colonia penala de la Polul Nord

16:25, 16.02.2024 - Ultimul mesaj postat de la cel mai aprig opozant al lui Putin pe contul de Twitter a fost in ziua de 14 februarie, la ora 16.20. Atunci, Navalnii anunța ca urma sa fie mutat la izolare pentru urmatoarele 15 zile. Aceasta declarație contrazice informațiile oficiale ale Kremlinului legate de circumstanțele…


Ce parere ai despre aceasta stire?