Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meryl Streep, dezvăluiri șocante. BĂTUTĂ în mijlocul STRĂZII: NIMENI nu a INTERVENIT!

Publicat:

Una dintre cele mai cunoscute actrițe din istoria cinematografiei a dezvaluit un episod tulburator. a povestit cum a fost batuta pe strada și cum a fost nevoita sa asiste la nepasarea oamenilor.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretele ascunse ale tinereții lui Elvis Presley: Dezvaluiri șocante despre devastarea casei unui prieten, dupa aproape 70 de ani

10:30, 15.04.2024 - Russ Tamblyn, in varsta de 89 de ani, un actor american, a dezvaluit in memoriile sale un episod din 1957, in care Elvis Presley a locuit temporar in reședința sa din Malibu. Deși i s-a promis ca va fi o ședere pașnica, la revenirea sa, a gasit casa in dezordine, cu mancare raspandita pe jos, pahare…

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Scene șocante in Iași! Un barbat in varsta de 40 de ani și-a batut soția in mijlocul strazii, pana cand aceasta s-a parbușit la pamant

17:45, 03.03.2024 - Scene șocante au fost filmate pe o strada din Iași, acolo unde o femeie in varsta de 36 de ani a fost agresata de soțul ei, un barbat in varsta de 40 de ani. Victima a fost salvata din mainile agresorului de trecatori.

Scene de coșmar intr-un oraș italian. Ce s-a intimplat chiar in mijlocul strazii

22:45, 22.02.2024 - O strada din Napoli s-a prabusit si a inghitit doua masini in care se aflau mai multe persoane. Doi tineri s-au trezit cu autovehiculele intr-o prapastie imensa, in timp ce se intorceau de la o petrecere. Din fericire, au avut noroc sa scape cu doar citeva rani usoare si o sperietura. Doi tineri se…

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Dezvaluiri șocante despre aparatele pentru apnee in somn: Sute de persoane ar fi murit din cauza lor

13:40, 03.02.2024 - Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA a anunțat in aceasta saptamana ca aparatele de tratare a apneei in somn retrase anterior de pe piața au fost asociate cu moartea a 561 de persoane.In iunie 2021, agenția a anunțat o rechemare a aparatelor Philips Respironics BiPAP și CPAP…


Ce parere ai despre aceasta stire?