Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meniu anti-oboseală by Andreea Marin

Publicat:

Meniu anti-oboseala by o experta a curelor de detoxifiere, vedeta a realizat o gama de cinci sucuri bogate in vitamine si fibre, care au un aport de energie atat de necesar in anotimpul rece. Vrei sa fii in forma? Iata si retetele.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

INSOMNIE Oboseala cronica: Cum noptile albe te fac sa te simți mai batran

20:35, 06.04.2024 - Un studiu recent arata ca doar cateva nopți de insomnie pot face pe cineva sa se simta cu patru ani mai batran, evidențiind importanța somnului pentru percepția varstei și pentru un stil de viața sanatos. The post INSOMNIE Oboseala cronica: Cum noptile albe te fac sa te simți mai batran first appeared…

Restricții alimentare, dar și meniu echilibrat in perioada postului: ce recomanda specialiștii

10:15, 26.03.2024 - Din punct de vedere nutrițional, Postul Mare poate fi definit ca o perioada de restricții alimentare și comportamentale asumate benevol. Or, acest fapt necesita o buna informare, menționeaza Agenția Naționala pentru Sanatate Publica (ANSP). Specialiștii ANSP au trecut in revista citeva greșeli alimentare…

Barbu se scuza ca l-a citat pe "președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu" și da vina pe "oboseala": "N-am fost așa inspirat"

14:15, 18.03.2024 - Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Florin Barbu s-a scuzat, luni, pentru  afirmatiile sale neinspirate in care il cita pe Nicolae Ceausescu pentru a se apara in afacerea „stuful din Delta”. „Nu am cum sa fiu nostalgic dupa regimul comunist pentru ca eu aveam 10 ani atunci”, s-a aparat el.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Doi noi concurenți la „Survivor All Stars”. Anunțul lui Daniel Pavel: „Ei vor primi o a doua șansa”

12:05, 05.03.2024 - Doi noi concurenți intra la „Survivor All Stars”, in ediția difuzata in seara aceasta, la Pro TV. Prezentatorul Daniel Pavel e cel care anunța intrarea lor in concurs. Astazi, de la 21:30, Faimoșii și Razboinicii pornesc in cea de-a opta saptamana a show-ului „Survivor All Stars”, la Pro TV. „Viața…

Cum sa elimini oboseala permanenta și de ce este important sa dormi la ora potrivita. Sfaturi utile.

11:35, 03.03.2024 - Ritmul de viața alert și absența unui program al zilei genereaza o stare permanenta de oboseala. Instalarea insomniei poate reprezenta un semnal de alarma pentru o mai buna organizare a timpului de peste zi. Cat de important este sa dormi la ora potrivita?

Horoscop pentru vineri, 09 februarie 2024. Oboseala isi spune cuvantul pentru zodia pestilor

08:20, 09.02.2024 - Berbec Zi importanta pentru relatiile cu prietenii, protectorii si sustinatorii din segmentul profesional in care activezi. Se contureaza discutii vizavi de felul in care fie iti indeplinesti sarcinile de la serviciu, fie legat de modul in care te raportezi la cei care ti au sustinut demersurile profesionale.…


Ce parere ai despre aceasta stire?