Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ménage à trois cu Otilia ”Bilionera”! Imagini explicite cu artista în ipostaze interzise celor sub 18 ani!

Publicat:

, senzuala interpreta a hitului ”Bilionera”, este cu adevarat dorita de toata lumea. Cel puțin așa pare sa fie intr-o serie de imagini surprinse pe cand frumoasa șatena se relaxa la una dintre piscinele de fițe din Otopeni. Crezand ca nu este observata, Otilia a intrat ”intr-un joc” care, cu siguranța, a facut ca atmosfera de la piscina sa fie de-a dreptul incendiara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Trenul spre aeroportul Otopeni a ramas blocat in camp o ora și jumatate. Imagini exclusive de la fața locului

10:25, 15.03.2024 - Trenul de la Gara de Nord spre aeroportul Otopeni a ramas blocat in camp, vineri dimineața, intre statiile Pajura si Mogosoaia, dupa ce garnitura s-a defectat. Oamenii riscau sa-și piarda zborurile programate, pentru ca circulația s-a reluat dupa o ora și jumatate. 

Ii facem inca o bucurie șefului IPJ Arad cu imagini explicite de la o alta „vizita de lucru” prin curțile aradenilor

09:31, 14.02.2024 - O acțiune asemanatoare celei prezentate in articolul „Indivizi neidentificați filmați in timp ce verifica ușile caselor și mașinilor, in toiul nopții, in Aradul Nou”, adica... The post Ii facem inca o bucurie șefului IPJ Arad cu imagini explicite de la o alta „vizita de lucru” prin curțile aradenilor…

Imagini șocante cu „Dodel” Tanase » Intins pe jos, cu sange la gura și incoerent in holul blocului: „Ce-am pațit?”

13:36, 12.02.2024 - Cristian Tanase (36 de ani), fost fotbalist la FCSB și FC Argeș, printre altele, a fost filmat in ipostaze tulburatoare, intins pe jos in holul blocului, aparent cu gura sangeranda. Retras din activitate, Cristi Tanase, fost jucator cu 41 de meciuri in naționala Romaniei, continua sa fie surprins in…


Ce parere ai despre aceasta stire?