Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maroc: Cel puțin 187 de migranți au forțat frontiera cu enclava spaniolă Ceuta

Publicat:

Cel puțin 187 de migranți au reușit sa intre in enclava spaniola Ceuta din Maroc, alergand in viteza pentru a depași postul de frontiera in zorii zilei de luni, a anunțat prefectura enclavei, citata de AFP.

"Au intrat la ora 05:00 dimineața (02:00 GMT) prin postul de frontiera alergând", a explicat un purtator de cuvânt al prefecturii acestei enclave spaniole. Potrivit unor estimari provizorii, 187 de persoane au intrat astfel în Ceuta.

"Nu a mai existat o astfel de tentativa de foarte mult timp aici", a indicat un purtator de cuvânt…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 20 de migranți plecați din Timiș, depistați in doua mașini, in Arad. Șoferii, cercetați pentru trafic de migranți

14:10, 22.04.2024 - Polițiștii de frontiera din Arad și Timiș au depistat sambata, 20 aprilie, in municipiul Arad, 19 migranți care erau transportați pentru a fi trecuți ilegal frontiera. Aceștia vor fi cercetați pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, in timp ce șoferii celor doua mașini in care…

Von der Leyen avertizeaza ca Putin trimite migranți ilegali in Finlanda pentru a destabiliza țara

15:40, 19.04.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri ca Rusia isi concentreaza atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranti, pentru a destabiliza aceasta tara care „sprijina ferm” Ucraina si care a aderat in urma cu un an la NATO, informeaza AFP.

Arad: Un șofer roman a fost oprit la frontiera pentru ca ascundea 12 migranți in cutii de lemn

12:10, 04.04.2024 - Un sofer roman de 21 de ani din Arad este cercetat penal dupa ce, in noaptea dintre 3 și 4 aprilie, a fost prins ca incerca sa scoata din tara 12 migranti din Sri Lanka. Acesta  i-a ascuns in cutii de lemn in care ar fi trebuit sa fie piese auto pentru a ajunge in Italia, conform Agerpres. 

Amenințare cu bomba la Parlamentul Norvegiei. Cladirea a fost evacuata

12:45, 03.04.2024 - Parlamentul norvegian a primit miercuri, 3 aprilie, o amenințare cu bomba, a anunțat poliția din Oslo, care a precizat ca a intensificat securitatea in jurul cladirii, transmite Reuters.„Suntem la fața locului pentru a asigura parlamentul și pentru a preveni potențiale incidente. Pana acum nu avem informații…

Cel puțin 60 de migranți au murit dupa ce o barca pneumatica a avut probleme in Marea Mediterana

22:50, 14.03.2024 - Cel puțin 60 de migranți au murit dupa ce o barca pneumatica a avut probleme in Marea Mediterana. 25 de supraviețuitori au fost preluați de Ocean Viking, o nava operata de grupul umanitar SOS Mediterranee, potrivit mediafax. Supraviețuitorii le-au spus salvatorilor ca au plecat din Zawiya, pe coasta…

Cinci migranti din Asia, prinsi in Timis cand incercau sa treaca fraudulos granita

10:10, 12.03.2024 - Cinci cetateni nepalezi, care lucrau legal in Romania, au fost prinsi cand incercau sa treaca fraudulos frontiera in Serbia, in apropierea Jimboliei, cu scopul de a ajunge in cele din urma in vestul continentului. Politistii de frontiera din cadrul PF Jimbolia i-au depistat in apropierea localitații…

Grupuri de migranti ilegal oprite la frontiera de vest. Cinci dintre transfugi, depistati cu ajutorul unei drone VIDEO

12:26, 19.02.2024 - Polițiștii de frontiera din Vest au observat, in timpul executarii misiunilor specifice de supraveghere a frontierei de stat, cu ajutorul unei drone, un grup format din cinci persoane care se deplasau pe jos.

Trei migranți, care intenționau sa ajunga cu taxiul aproape de frontiera cu Serbia, depistați de oamenii legii

14:25, 09.02.2024 - Polițiștii de frontiera de la Jimbolia, in cooperare cu agenți din cadrul Poliției orașului Jimbolia, au depistat intr-un taxi inmatriculat in Romania, care a fost oprit pe drumul național ce duce spre vama, trei migranți care nu și-au putut justifica prezența in zona.


Ce parere ai despre aceasta stire?