Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mark Stam, basarabeanul care a rupt inimile adolescentelor românce, vine de la ora 13.00 la Adevărul Live

Publicat:

, basarabeanul care a rupt inimle adolescentelor romance cu muzica lui, vorbeste despre parcursul profesional si cum a aparut piesa „Nesimtit“, noul single care a strans peste 3 milioane si jumatate de vizualizari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie istorica și o premiera juridica in Italia: O firma de asigurare, daune de 100.000 de euro pentru doua romance

04:25, 25.04.2024 - Decizie istorica și o premiera juridica in Italia. Surorile din Romania ale unei romance rezidente in Italia, care a decedat in urma unui accident rutier, vor primi despagubiri in valoare de 100.000 euro, informeaza Antena3 CNN.

Ea este femeia care i-a fost amanta lui Florin Piersic. Poveste de dragoste cu nabadai timp de 9 ani: „Era un diavol frumos”

09:55, 15.04.2024 - Cum a decurs relația dintre Florin Piersic și Gabriela WernerDeși era casatorit, Piersic a inceput relația cu Werner cand aceasta era studenta la IATC. „Am fost 9 ani impreuna și da, pot spune ca am fost foarte indragostiți unul de altul, fara sa fim intr-o relație secreta. Din contra, pot spune ca…

Seduse și abandonate in Anglia, Elveția sau Danemarca. Romance captive intr-o realitate crunta, practicand prostituția

11:21, 04.04.2024 - Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Dambovita impreuna cu politisti din cadrul S.C.C.O. Dambovita efectueaza, miercuri, trei perchezitii domiciliare intr-un caz de trafic de persoane.

Musicalul Chicago, din nou in Romania. Ce aduce noua versiune, dezvalue George Costin, regizor și producator

11:11, 15.03.2024 - Gustul tentației, mirosul corupției, faima, ambiție și tradare. Acesta este Chicago, musicalul. Despre noua versiune din Romania, dezvalue la Adevarul Live, George Costin, regizor și producator

Cancerul ovarian: simptome subtile, riscuri majore. Trei romance mor din cauza lui in fiecare zi

11:35, 13.03.2024 - Cancerul ovarian este, conform statisticilor, a șaptea cauza de deces in randul femeilor din intreaga lume și este unul din cele mai prevalente cancere ginecologice. Cancerul ovarian afecteaza mii de femei anual, in Romania, iar zilnic trei romance pierd lupta cu maladia, din cauza faptului ca au depistat-o…

Medic din Bihor, mort intr-un accident rutier grav. Barbatul de 42 de ani se afla la volan și a intrat cu mașina intr-un TIR: ” ”Cu inimile zdrobite de durere...”

14:25, 08.03.2024 - Un medic roman a murit intr-un accident rutier cumplit, in Bihor. Barbatul s-a stins din viața pe loc, dupa ce a intrat cu mașina intr-un TIR. Medicul de 42 de ani se intorcea de la munca, iar vestea ca acesta nu mai ajunge acasa la familia lui a fost devastatoare.

Doua romance, mama și fiica, de negasit dupa incendiul puternic la blocul din Valencia

08:51, 26.02.2024 - Doua romance care locuiau in blocul mistuit de flacari, in Valencia, sunt de negasit. La patru zile de la tragedie, presa spaniola spune ca ar fi vorba despre o mama și despre fiica ei care nu au mai fost vazute din ziua incendiului.

Clasamentul WTA: Locurile ocupate de romance dupa rezultatele dezamagitoare de la Australian Open 2024

10:11, 29.01.2024 - Romania a ramas fara reprezentante pe tabloul principal de la Australian Open inca dupa primul tur, lucru care nu s-a mai intamplat de la ediția din 2008 a turneului major de la Melbourne. Sorana Cirstea ramane cel mai bine clasata jucatoare din țara noastra, dar celelalte sportive au pierdut mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?