Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marian Mexicanu' nu mai vrea să audă de Paula Lincan? "Vrea să mă lase în fundul gol!"

Publicat:

si ' s-au certat o lunga perioada de timp, dupa ce acordeonistul a început o alta relatie cu . Cei doi s-au razboit timp de luni bune si când toata lumea credea ca au facut pace, acum conflictul s-a reaprins.

Invitat, astazi, la emisiunea "", de la , alaturi de , ' a vorbit despre decizia de a-i da casa . De asemenea, acordeonistul a marturisit ca s-a certat destul de rau cu ea.

"În mod normal ar trebuie sa fac actul mâine,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Valentin și Antonia s-au certat. Gestul facut de baiat cand nervii au atins cote maxime

14:25, 28.02.2024 - Antonia și Valentin s-au certat serios dupa ce baiatul a spus ca iubita sa a purtat o rochie scurta, care dezvaluia mai mult decat trebuia. Fata a fost foarte deranjata și l-a acuzat ca o pune intr-o lumina proasta.

Star Matinal. Axinte, foarte mandru de fiul lui. Baiatul celebrului actor are 17 ani: „E la informatica...” / VIDEO

11:51, 26.02.2024 - Axinte este foarte mandru de fiul lui. Baiatul celebrului actor are frumoasa varsta de 17 ani. Invitat in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, actorul a vorbit despre fiul sau. Iata ce marturisiri a facut!

Familia lui Marian Mexicanu trece prin momente extrem de grele! A pierdut doua dintre cele mai dragi persoane, in ultimele trei zile

22:50, 14.02.2024 - Familia lui Marian Mexicanu trece prin momente extrem de grele. Artistul și soția lui au pierdut doua dintre cele mai dragi persoane in doar cateva zile. Acordeonistul face marturisiri dureroase despre momentele prin care trece.

Invitat special, in platoul știrilor Antena Stars! Pe cine a primit Geanina Ilieș / VIDEO

15:40, 05.02.2024 - In prima ediție a știrilor prezentate de Geanina Ilieș, prezentatoarea TV a primit alaturi de ea un invitat cu totul special! Telespectatorii au avut parte de o surpriza de proporții, dupa ce Geanina Ilieș le-a dat vestea! Iata cine a venit in platoul Antena Stars!

(galerie foto) Macron a fost plimbat cu caleașca la uriașa parada militara de la New Delhi. Președintele Franței a fost invitat de onoare

15:36, 26.01.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron, care se afla intr-o vizita de stat de doua zile in India, a asistat vineri, in a doua zi a vizitei, la o impresionanta parada militara, la New Delhi, cu ocazia marcarii a 75 de ani de la infiintarea Republicii, relateaza digi24.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?