Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Tănase, o viaţă de poveste! Adevărul despre relaţia de dragoste cu sculptorul Constantin Brâncuşi

Publicat:

Multe stele au urcat la cer, dar ne-au lasat o mostenire impresionanta, pe care, din pacate, nu o pretuim la adevarata valoare. Este si cazul , una dintre cele mai impresionante voci pe care le-a dat muzica populara.

Ziua de 25 septembrie 1913 este ziua în care România s-a îmbogatit cu una dintre cele mai mari comori ale folclorului românesc si anume, . Marea artista s-a nascut în mahalaua Caramidarilor si a aparut  pe scena pentru prima data în 1921, în fata publicului de la din mahala, la serbarea…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Jelo Husni, sirianul cu o poveste impresionanta de viața. Cum a ajuns ilegal in Romania

22:30, 19.03.2024 - Jelo Husni este sirianul care a venit in sezonul 13 Chefi la cuțite cu o poveste impresionanta de viața și un preparat spectaculos. In ediția 2 a show-ului culinar de pe 19 martie 2024, concurentul le-a povestit chefilor despre cum a ajuns ilegal in Romania.

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Confesiunile unui «educator la carantina» din Romania. A lasat teologia pentru viața printre deținuți FOTO

06:35, 19.02.2024 - Un comisar care are peste 25 de ani de activitate in Penitenciarul Arad face parte din prima promoție de teologi din oraș. El a dezvaluit, intr-un interviu pentru „Adevarul”, o parte din experiența de «educator la carantina».

Razvan Sava și soția lui fac ceva ce aproape niciun cuplu nu mai face in ziua de azi! Cum l-au surprins paparazzii pe fostul primar general interimar al Capitalei cu femeia alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste / PAPARAZZI

23:30, 18.02.2024 - Razvan Sava și soția lui fac ceva ce aproape niciun cuplu nu mai face in ziua de azi! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu fostul primar general interimar al Capitalei cu femeia alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste.

Anunțul facut de Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril. „Fiecare are o alta viața. Deocamdata atat putem face”

10:40, 16.02.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril formeaza un cuplu de cateva luni, iar recent, cei doi au aparut pentru prima data in public, la un eveniment monden. Au vorbit fara retineri despre relația lor și despre cat le este de greu sa traiasca separat. Boxerul locuiește in continuare in America, lucru ce devine…

Impresionanta poveste de viața a uneia din puținele femei inginer minier: la 84 de ani merge la cursuri de tango

06:30, 09.02.2024 - Elvira Dumitrescu, o prezența remarcabila originara din frumoasa Basarabie (acum R. Moldova), a contribuit semnificativ la domeniul ingineriei și construcțiilor din Romania. Nascuta in satul Bulboaca, a devenit una dintre puținele femei inginer minier din țara, lasindu-și amprenta asupra unor proiecte…

Delia a spus adevarul despre relația cu Oana, sora ei: „Era foarte enervanta, acum e mai greu...”

14:20, 07.02.2024 - Puțina lume știe ce diferența de varsta este intre una dintre cele mai de succes artiste din Romania și sora ei. Delia și Oana Matache seamana ca doua picaturi de apa și se ințeleg de minune, chiar daca le despart 8 ani.

Star Matinal. Cat de mult o susține Ronald Gavril pe Anamaria Prodan in proiectele sale. Ce spune sportivul despre relația cu impresara: "Are principii sanatoase de viața" / VIDEO

09:05, 07.02.2024 - Anamaria Podan și Ronald Gavril au fost surprinși impreuna, in Romania. Pentru ca iși susține partenera in tot ceea ce aceasta face, sportivul de performanța nu putea sa lipseasca de la premiera filmului in care impresara joaca. Iata ce spune Ronald Gavril despre relația cu Anamaria Prodan!


Ce parere ai despre aceasta stire?