Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Ilioiu iubeşte din nou! Roşcata de la "Insula Iubirii" este în culmea fericirii, la braţul unui bărbat misterios

Publicat:

Primavara a prins-o pe in bratele unui barbat. Focoasa roscata de la "" are o viața sentimentala plina de suisuri si coborasuri, dar in ciuda acestui fapt, nu s-a sfiit sa le arate internautilor ca iubeste din nou!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

DAMBOVIȚA: Percheziții in cazul unui barbat care a convins doua femei ca le iubește, apoi le-a obligat sa se prostitueze

12:20, 03.04.2024 - La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitații Organizate Dambovița, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dambovița, efectueaza 3 percheziții domiciliare in județul Dambovița, intr-o cauza penala privind savarșirea infracțiunii de trafic de persoane,…

Star Matinal. Tzanca Uraganu, in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam. Artistul i-a sarit in aparare: „V-am spus ca...” / VIDEO

10:50, 15.03.2024 - Tzanca Uraganu a fost in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam! Artistul a crezut mereu in nevinovația celebrului manelist și i-a sarit in aparare. Ce a marturisit cantarețul, in exclusivitate pentru Antena Stars.

„Am petrecut 1500 de ore sub acul de tatuaje și era sa-mi pierd brațul”. Cum arata cel mai tatuat barbat din Marea Britanie

16:15, 07.02.2024 - Mathew Whelan, cunoscut drept cel mai tatuat barbat din Marea Britanie, spune ca vrea sa renunțe la dependența lui de tatuaje, dupa ce a fost in punctul de a-și pierde brațul din cauza modificarilor corporale extreme.

„Am petrecut 1500 de ore sub ac și aproape ca mi-am pierdut brațul”. Cum arata cel mai tatuat barbat din Marea Britanie

14:05, 07.02.2024 - Mathew Whelan, in varsta de 44 de ani, cunoscut drept cel mai tatuat barbat din Marea Britanie, spune ca vrea sa renunțe la dependența lui de tatuaje, dupa ce a aflat ca risca sa iși piarda brațul din cauza modificarilor corporale extreme.

Caz șocant in Olt! Un barbat in varsta de 35 de ani a murit dupa ce a fost lovit de bratul unei macarale, in timp ce se afla la munca

22:10, 03.02.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani și-a gasit sfarșitul in timp ce se afla la munca. Mai exact, in timp ce lucra la demontarea unei macarale folosite pentru demolarea unui turn de apa din municipiul Slatina, ar fi fost lovit de un brat desprins de la aceasta.

Romanca de 17 ani data disparuta, vazuta in compania unui barbat misterios, intr-o gara din Anglia. Poliția spune ca este „ingrijorata”

11:31, 31.01.2024 - Poliția britanica este in alerta și a declanșat o acțiune ampla pentru gasirea unei adolescente romance, in varsta de 17 ani, data disparuta de acasa, care a fost vazuta ultima data in compania unui barbat misterios pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere.

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?