Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta Maria Ilioiu în primele sezoane de la Insula Iubirii și ce cuceriri a putut face. Momentele virale cu ea

Publicat:

a participat la in mai multe sezoane in rolul de ispita pe care și l-a dus intotdeauna la bun sfarșit. Acasta și-a facut debutul in cadrul primului sezon al emisiunii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Dumitru Crudu: Nici nu ma indoiesc ca la Moscova sau la Rostov pe Don ar fi putut purta pistolul cu el

19:20, 03.03.2024 - Dumitru Crudu este un poet și dramaturg de limba romana din Republica Moldova. Este caștigator al Concursului de dramaturgie „Cea mai buna piesa romaneasca a anului”, organizat de Uniunea Teatrala din Romania (UNITER) și de Fundația Principesa Margareta a Romaniei, ediția 2003. Este membru al Uniunii…

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

Radu Valcan se pregatește pentru un nou sezon Insula Iubirii. Ce ritual are in fiecare dimineața: “Ma bucur de momentele alea” VIDEO EXCLUSIV

18:40, 14.02.2024 - Radu Valcan se numara printre cei mai longevivi prezentatori TV, el fiind la carma reality show-ului Insula Iubirii inca de la inceput, un format care a prins la public de la lansare, care a creat controverse și care continua sa mențina interesul publicului telespectator. In interviul exclusiv acordat…

Claudia Patrașcanu, in brațele lui Daniel, fosta ispita masculina de la „Insula iubirii”. Primele declarații ale artistei: „A fost inițiativa lui”

11:46, 17.01.2024 - Claudia Patrașcanu a aparut in ipostaze tandre alaturi de Daniel, fosta ispita masculina de la „Insula iubirii”. Cantareața nu s-a mai afișat cu niciun barbatul dupa desparțirea de Gabi Badalau.Intr-o apariție surprinzatoare și plina de pasiune, Claudia Patrașcanu a starnit controverse in mediul online,…

Dana Badea, primele declarații despre problemele cu legea! Fosta ispita de la Insula Iubirii infirma zvonurile raspandite de soacra ei: ”Nu mai avem din ce trai”

23:40, 10.01.2024 - Dana Badea face primele declarații, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu legea pe care le are impreuna cu iubitul ei Alin, un cunoscut TikToker. Cei doi se afla in control judiciar și au de respectat mai multe condiții, dupa o altercație pe rețelele de socializare. Mai mult de atat,…

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu din sezoane diferite vor deveni parinți pentru prima data. Tanara a postat primele imagini cu ecografiile bebelușului de sarbatori / FOTO

13:30, 10.01.2024 - Au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu, iar in prezent sunt mai fericiți ca niciodata. Doi foști concurenți traiesc momente unice, dupa ce au aflat ca vor deveni parinți pentru prima data. Au impartașit vestea cu fanii de sarbatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?