Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Constantin a revenit în casa foştilor socrii

Publicat:

Cantareata de muzica populara s-a aflat pentru cateva zile la , unde si-a vizitat baietelul de doar opt anisori, aflat in grija tatalui. Intalnirea a fost extrem de emotionanta, pentru ca...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maria Constantin, comparata cu Bianca Dragușanu. Cum a reacționat cantareața: ”Asta trebuie sa fie de bine?” / VIDEO

15:16, 21.03.2024 - Maria Constantin interacționeaza destul de des, prin intermediul rețelelor de socializare, cu fanii sai. De curand, artista a raspuns unui comentariu facut de o interauta care a asemanat-o cu Bianca Dragușanu. Cum a reacționat cantareața.

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Raluka și iubitul ei, care e mai mare cu 20 de ani decat ea, s-au mutat impreuna. Ce au spus parinții ei cand l-au cunoscut: „El e foarte fericit”

14:55, 02.03.2024 - Raluka a facut noi dezvaluiri despre iubitul ei, care e mai mare cu 20 de ani decat ea. Cantareața și partenerul au trecut la alt nivel al relației, s-au mutat deja impreuna, iar acum ea face primele dezvaluiri despre posibilitatea de a deveni mama. La inceputul anului trecut, artista in varsta de 34…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

O cantareața de la noi și-a anulat nunta cu barbatul iubit! De ce nu mai vrea sa se casatoreasca cu partenerul ei și ce a facut-o sa ia aceasta decizie: ”Nu ma mai marit”

23:35, 10.02.2024 - O cantareața de la noi a luat o decizie radicala! Cu toate ca anunța ca urmeaza sa se casatoreasca și se pregatea de pasul cel mare, iata ca acum surprinde pe toata lumea cu hotararea sa. A anulat orice nunta și are planuri mari. Ce și-a propus sa faca și cum i-a venit aceasta idee.

Știrile Antena Stars. Foștii socrii ai Claudiei Patrașcanu, acuzați de artista ca i-ar fi invațat pe copii o poezie pentru adulți. Cantareața a fost șocata / VIDEO

15:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu este ingrozita lucrurile care s-au intamplat, in ultima perioada, in viața copiilor ei. Artista a facut declarații explozive, conform carora foștii ei socrii i-ar fi invațat pe copii o poezie pentru adulți. Claudia Patrașcanu a inceput sa planga cand a auzit.

Andreea Balan poarta numele de familie al lui Victor Cornea. Fanii s-au intrebat daca s-au casatorit in secret

09:35, 02.02.2024 - Andreea Balan traiește o poveste de dragoste deosebita alaturi de Victor Vlad Cornea din primavara anului trecut. Recent, artista a aratat ca poarta numele de familie al iubitului ei, iar fanii s-au intrebat daca aceștia s-au casatorit in secret.De mai bine de jumatate de an, Andreea Balan radiaza de…


Ce parere ai despre aceasta stire?