Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAREA LANSARE de la Facebook: Sute de milioane de oameni AȘTEPTAU să ofere așa ceva!

Publicat:

Urmatoarea piața a Facebook va fi cu țarile sarace, iar acolo telefoanele ieftine sunt cele mai populare. In acest sens, rețeaua sociala a lansat , aplicația perfecta pentru hardware slab.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

„Zimbrii” de la CSM Știința Baia Mare, distinși de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan: „Sa fiți in continuare pe primul loc, așa cum vreau eu sa pun Baia Mare pe primul loc!”

14:01, 09.04.2024 - Consiliul Judetean Maramureș premiaza in fiecare an elitele sportului maramureșean, in semn de respect pentru performanțele lor, pentru determinarea, ambiția, dar mai ales sursa de inspirație pe care o aduc celor mai tineri din comunitatea maramureșeana. In anul 2023, echipa CSM Știința Baia Mare a…

Urmeaza gripa aviara la oameni? Cum stau lucrurile cu urmatoarea amenințare infecțioasa pentru oameni

07:05, 07.04.2024 - Focarele de gripa aviara in randul vacilor de lapte din mai multe state și cel puțin o infecție la un lucrator agricol din Texas au starnit temeri ca acest virus ar putea fi urmatoarea amenințare infecțioasa pentru oameni, informeaza New York Times.

Cele mai periculoase insecte din lume. Au modelat istoria omenirii și au dus la moartea a milioane de oameni

06:20, 07.04.2024 - Aparent sunt inofensive, dar in realitate sunt ucigașe. Este vorba despre cele mai periculoase specii de insecte din lume. Una dintre acestea, aparent comuna, a reușit sa modeleze istoria umanitații ducand la prabușirea civilizațiilor.

Cea mai grea iarna din Mongolia din ultimii 50 de ani a omorat milioane de animale și a adus mii de oameni la limita supraviețuirii

10:20, 23.03.2024 - Mongolia s-a acoperit de gheața, in cea mai grea iarna din ultima jumatate de secol, condițiile extreme ucigand peste 4,7 milioane de animale și punand in pericol mijloacele de trai și aprovizionarea cu hrana a mii de oameni, a avertizat Federația Internaționala a Crucii Roșii, informeaza CNN.

ONU: Foametea va face ravagii in Fașia Gaza „in orice moment”. Peste 1,1 milioane de oameni, intr-o situație „catastrofica”

14:50, 19.03.2024 - Unul din doi locuitori ai Fasiei Gaza se afla intr-o situatie alimentara catastrofica, mai ales in nordul enclavei, unde foametea urmeaza sa faca ravagii incepand din mai, in cazul in care nu se iau masuri „urgente”, avertizeaza agentiile specializate al ONU, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Peste un miliard de oameni la nivel mondial sunt afectați in prezent de obezitate, arata un nou studiu

22:26, 01.03.2024 - Ratele de prevalența a obezitații au crescut dramatic in randul copiilor, adolescenților și adulților, aceasta boala afectand in prezent peste un miliard de persoane din lume, arata un nou studiu, publicat in revista britanica de specialitate The Lancet, potrivit Euronews.Obezitatea, definita de un…

La Radauți au inceput pregatirile pentru marea asfaltare. Vor intra in lucru primele 12 strazi. Primarul Loghin: ”Am inceput cu strada Pandurilor. Sunt investiții de 2 milioane de euro, fonduri europene”

15:00, 10.02.2024 -  Sambata, 9 februarie, in municipiul Radauți au demarat lucrarile pregatitoare pentru asfaltarea unui numar de 12 strazi prin programul ”Anghel Saligny”, program finanțat prin fonduri externe in valoare de 2 milioane de euro. Primarul Bogdan Andrei Loghin, a informat ca lucrarile au inceput pe strada…

Palworld este cea mai de succes lansare third-party din istoria Game Pass

15:31, 01.02.2024 - Palworld , senzația gaming-ului de la inceputul lui 2024, continua sa doboare recorduri și sa atinga noi borne spectaculoase. Dezvoltatorul Pocketpair a anunțat ca jocul a vandut 12 milioane de copii pe Steam și a atins un numar de 7 milioane de jucatori pe Xbox. Aceasta din urma cifra include atat…


Ce parere ai despre aceasta stire?