Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mara Bănică, mesaj sfâşietor despre Mihai Constantinescu: "Fiul meu m-a întrebat cum se mai simte"

Publicat:

a publicat un mesaj sfasietor pe pagina sa, despre ! Prieteni de foarte multi ani, familiile celor doi s-au intalnit des si se bucurau de fiecare clipa petrecuta impreuna. Acum, de cand artistul este internat la spital, vedeta a refuzat sa vada orice stire despre el. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, mesaj sfașietor dupa ce interlopul a fost inmormantat ieri: „Legenda și eroul nostru”. Grațiela s-a dezlipit cu greu de sicriu

16:45, 20.04.2024 - Ieri a fost, de departe, cea mai grea zi pentru familia lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Soția lui, Grațiela, sufera cumplit de cand Costel Corduneanu, iar la inmormantare s-a putut dezlipi cu greu de sicriu.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Gigi Becali se simte vinovat pentru infrangerea de 0-4 cu Rapid: "Dumnezeu e impotriva celor mandri”

15:30, 11.03.2024 - Gigi Becali a gasit explicatia pentru infrangerea FCSB-ului in fata Rapidului. Omul de afaceri spune ca a primit o pedeapsa de la Dumnezeu ca urmare a declarațiilor pe care le-a dat despre modul in care va caștiga campionatul.

Iulya Navalniia a lipsit de la inmormantarea soțului ei. Mesaj sfașietor de adio: „Nu știu cum sa traiesc fara tine“

20:21, 01.03.2024 - 'Nu știu cum sa traiesc fara tine' - Iulya Navalniia a postat un mesaj de adio pentru soțul ei, care a fost inmormantat astazi. Vaduva lui Alexei Navalnii a postat pe X și pe Instagram un mesaj de adio sfașietor pentru soțul ei decedat. La inmormantare au luat parte parinții sai și cațiva apropiați,…

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Simte pasiunea italiana: Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool lanseaza un nou parteneriat global cu Ferrari

22:01, 31.01.2024 - Noul parteneriat, intins pe mai mulți ani, dintre Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool și Ferrari aduce impreuna doua branduri italiene puternice, sinonime cu pasiunea și stilul italian Piloții Scuderiei Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz, apar intr-un material video dedicat, The Brake In, dezvaluind…


Ce parere ai despre aceasta stire?