Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mara Bănică are din nou probleme de sănătate! Nu s-a mai putut ridica din pat şi a chemat Ambulanţa acasă!

Publicat:

La doar o saptamâna dupa ce s-a simtit rau si a ajuns noaptea târziu la spital, unde nu a beneficiat de toata îngrijirea de care avea nevoie, a avut din nou probleme de sanatate si nu s-a putut ridica din pat.

În urma cu doar o saptamâna, a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a acuzat dureri abdominale, iar noaptea trecuta acestea au reaparut, fapt pentru care vedeta TV a fost nevoita sa cheme din nou Ambulanta.

"E clar, n-a fost cea mai buna saptamâna pentru mine...Tocmai a plecat Ambulanta!", a sris…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, adusa de urgența la spital din cauza unei probleme de sanatate

00:05, 02.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce a suferit o accidentare la spate in timpul unui eveniment la care a participat. A fost nevoie ca aceasta sa fie transportata de urgența la spital. Chiar și in aceasta situație dificila, ministrul a continuat sa iși…

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns la spital: „O noapte alba...” / FOTO

13:25, 24.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns de urgența la spital, dupa ce seara trecuta s-a simțit foarte rau. Iata ce a pațit baiatul celor doi foști concurenți de la America Express, dar și ce postari au facut ei prin intermediul rețelelor de socializare!

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Ovidiu Komornyik! Artistul nu a putut urca pe scena timp de cinci luni / VIDEO

23:41, 11.02.2024 - Ovidiu Komornyik vorbește despre problema de sanatate care l-au ținut departe de scena, timp de aproximativ cinci luni. Ce interdicții are artistul de la medic, dar și cum a ajuns sa zaca, la propriu.

Star Matinal. Mellina, primele declarații dupa ce a ajuns de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate se confrunta artista: "Nu pot sa dorm" / VIDEO

12:20, 25.01.2024 - In aceasta dimineața Mellina și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Mai exact, indragita artista de la noi a ajuns, de urgența, la spital. In urma fotografiei postate pe rețelele sociale, reporterii Antena Stars au luat legatura cu ea și au aflat care este starea ei de sanatate…


Ce parere ai despre aceasta stire?