Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MApN: Un elicopter militar, cu 8 persoane la bord, s-a prabusit in judetul Sibiu, in timpul unui exercitiu. Dusa: Nu se stie starea pasagerilor

Publicat:

UPDATE , , a declarat ca in elicopterul prabusit, vineri, in judetul Sibiu, se aflau opt persoane si ca aparatul plecase de la spre Cincu, unde se desfasoara un exercitiu militar.

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion de transport militar s-a prabușit in Rusia: La bord se aflau 15 persoane

14:50, 12.03.2024 - Un avion de transport militar, probabil un IL-76, s-a prabușit in regiunea Ivanovo, Rusia. La bord se aflau opt membri ai echipajului și șapte pasageri. Avionul nu a reușit sa ajunga la aerodrom și s-a prabușit intr-o zona forestiera din apropierea satului Podtalitsy. Despre acest lucru relateaza Meduza…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

VIDEO Ultima ora – Avion militar, cu 15 oameni la bord, prabușit in Rusia: motorul a luat foc in timpul zborului

13:15, 12.03.2024 - Un avion militar rusesc de transport Il-76 s-a prabușit in timpul unui zbor programat in regiunea Ivanovo, din Rusia. La bord se aflau 15 persoane, a precizat Ministerul rus al Apararii. "Pe 12 martie, in jurul orei 13:00, un avion militar de transport Il-76 s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timpul…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Tavanul unei sali de clasa s-a prabusit peste elevi, in judetul Sibiu. Interventie de urgenta a pompierilor

14:10, 07.02.2024 - Pompierii de la ISU Sibiu au intervenit de urgenta la Scoala Gimnaziala Alamor, din localitatea Loamnes, judetul Sibiu, acolo unde s a prabusit tavanul unei sali de clasa. La fata locului au fost mobilizate o autospeciala de stingere, o autospeciala de transport personal si victime multiple, doua echipaje…

Un avion militar rusesc s-a prabușit la granița cu Ucraina. La bord se aflau soldați capturați. 65 de persoane au murit

12:15, 24.01.2024 - Un avion Il-76 s-a prabușit astazi, la granița cu Ucraina. La bord se aflau mai mulți soldați capturați, iar 65 de persoane au murit. In mediul online, au aparut și primele imagini cu momentul in care avionul face un viraj descendent și mai apoi dispare.


Ce parere ai despre aceasta stire?