Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Manelistul Dani Mocanu, acuzat de proxenetism, dedicaţie pentru DIICOT: „Domnule procuror, sunt nevinovat, despre infracţiuni eu doar am cântat”

Publicat:

Domnule procuror, sunt nevinovat/, Despre infractiuni eu doar am cantat./Unu’ care libertatea o iubeste/, Nici prin cap nu-i trece sa se faca peste”. Acesta este mesajul pe care l-a trimis, in versuri, procurorilor DIICOT. Melodia a fost postata pe youtbe si are 250.000 de vizualizari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul copilului de 12 ani ținut in sclavie la o stana - DIICOT a reținut un viceprimar

16:40, 04.04.2024 - Viceprimarul comunei Ungra, județul Brașov, a fost reținut, apoi plasat sub control judiciar, fiind acuzat ca la stana sa a fost folosit la munci grele un copil de 12 ani. Acesta e acuzat ca a „cumparat” consimțamantul parinților de acasa, mai ales ca acesta nu a mai frecventat nici școala.

Percheziții DIICOT intr-un caz de proxenetism. Tinere cu varste intre 14 și 16 ani, obligate sa se prostitueze

10:30, 04.04.2024 - 20 de percheziții au avut loc miercuri la Suceava și Iași, intr-un caz de proxenetism. Cercetarile arata ca suspecții ar fi racolat mai multe fete cu varste cuprinse intre 14 și 16 ani, din medii defavorizate sau chiar din centre de minori. Citește și: DGA. Tata și fiu reținuți dupa au vrut sa mituiasca…

Reacția lui Connect-R dupa ce a fost acuzat ca a furat melodia „Angela”, pe care a lansat-o de curand: „Sa plateasca drepturile de folosire a instrumentalului”

13:45, 30.03.2024 - Connect-R a facut primele declarații dupa ce a fost acuzat ca a furat melodia „Angela”, pe care a lansat-o acum cinci zile pe Youtube. „S-a vehiculat furtul unei piese și așa mai departe”, a intervenit artistul, care spune cum a creat piesa. Aproape 500.000 de vizualizari a strans piesa „Angela” in…

Un barbat a fost arestat preventiv la Cluj, acuzat de mai multe infracțiuni de harțuire, șantaj, lovire, amenințare, distrugere și lipsire de libertate in mod ilegal

22:10, 09.03.2024 - Continue reading Un barbat a fost arestat preventiv la Cluj, acuzat de mai multe infracțiuni de harțuire, șantaj, lovire, amenințare, distrugere și lipsire de libertate in mod ilegal at Info real.

Peste 200 de percheziții domiciliare, in toata țara, sub supravegherea DIICOT. Ce infracțiuni sunt vizate VIDEO

08:20, 06.03.2024 - Poliția Romana efectueaza, miercuri, 205 percheziții domiciliare, in vederea combaterii infracționalitații, in principal a celei economice, tragerii la raspundere a persoanelor implicate in comiterea de fapte penale și protejarii comunitații de activitațile ilegale.

Un rus acuzat ca este membru al gruparii Stat Islamic a fost arestat in Polonia. Acesta urmarea comiterea de infracțiuni teroriste

13:00, 29.02.2024 - Agentia pentru securitate interna (ABW) a Poloniei a arestat un cetatean rus acuzat ca este membru al gruparii Stat Islamic (SI), a anuntat joi intr-un comunicat serviciul national de procuratura, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?