Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama unui tânăr de 29 de ani mort în incendiul de la Colectiv a născut o fetiță la 52 de ani

Publicat:

Marcela si și-au pierdut unicul fiu in varsta de 29 de ani, Andrei, in incendiul din clubul “Colectiv”. La un an și jumatate de la tragedie, cei doi au devenit parinții unei fetițe.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunțe definitiv la televiziune. „Absolut ingrozitoare. Simțeam ca nu mai e nimic luminos”

11:00, 22.04.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, s-a retras din televiziune la scurt timp dupa ce a nascut al treilea copil. Deși iubea ceea ce facea, vedeta a clacat și a luat decizia de a se retrage din fata camerelor de filmat, fiind epuizata.Vedeta a decis sa rupa tacerea și sa vorbeasca despre un subiect…

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Un camion a luat foc marti pe autostrada A1

11:36, 20.02.2024 - Un camion incarcat cu carton presat a luat foc marti pe autostrada A1, in judetul Sibiu. ”Pompierii sibieni intervin de urgenta pe A1 in zona viaductului Aciliu pentru stingerea unui incendiu la un autocamion. La fata locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere si un echipaj SMURD. Incendiul…

Liceul Tehnologic Agricol Bistrița iși face centru de echitație și agrement. Maximus, cel mai tanar caluț are doar o zi

10:11, 19.02.2024 - Liceul Tehnologic Agricol Bistrița va avea un centru de echitație și agrement, unde-i va primit pe copiii de la gradinițele și școlile din Bistrița. Cel mai tanar membru este Maximus, un caluț nascut chiar ieri. In curand, Liceul Tehnologic Agricol Bistrița va avea un centru de echitație și agrement,…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?