Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Malinei Olinescu rupe tacerea, la 5 ani de la moartea fiicei sale. S-au gasit probe...

Publicat:

Cu câteva zile înainte sa se împlineasca 5 ani de la moartea fulgeratoare a Malinei Olinescu, mama sa, cântareata , vorbeste despre rezultatul anchetei în cazul mortii fiicei ei.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Problema cu care s-a confruntat o mondena de la noi, timp de zece ani, dupa moartea fiicei sale! "In tot acest timp am cautat vinovați in alții"

23:00, 22.04.2024 - Lenna Horvath vorbește despre problema care a macinat-o timp de zece ani. Povara pe care artista a purtat-o, dupa moartea fiicei sale. Semele pe care aceasta le-a primit, in ultima perioada, i-a schimbat total percepția despre viața.

Starul Barcelonei, terorizat de suporteri dupa eliminarea din Liga Campionilor: „I-au dorit moartea fiicei mele”

11:50, 20.04.2024 - Joao Cancelo (29 de ani), fundașul dreapta de la Barcelona, este considerat de mulți fani principalul vinovat pentru eliminarea din Liga Campionilor. Catalanii au fost invinși de PSG cu scorul general de 4-6, parasind competiția in „sferturi”. Suporterii Barcelonei ii reproșeaza portughezului care aparține…

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Mama Andreei Rabciuc, gest emoționant dupa moartea fiicei sale. Georgeta Cruceanu vrea sa faca dreptate: ”Scopul este…”

08:30, 04.03.2024 - Dispariția Andreei Rabciuc a fost unul dintre cele mai misterioase cazuri din ultima perioada in Italia. Tanara a fost gasita mortata, dupa doi ani de cautari. Mama ei face un gest emoționant dupa pierderea fiicei sale și a marturisit ca vrea sa elucideze misterul.

Donald Trump rupe tacerea dupa moartea lui Navalnii. Mesaj criptic pe propria rețea sociala

16:51, 19.02.2024 - Donald Trump, care a atras critici in calitate de președinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a facut primul sau comentariu public despre moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii, luni, intr-o postare criptica pe rețeaua sociala Truth Social, conform Reuters.

Tacerea lui Donald Trump in cazul lui Aleksei Navalnii, aspru criticata: 'Arata ca fie este de partea lui Putin, fie...'

13:50, 19.02.2024 - Fosta ambasadoare a Statelor Unite la ONU Nikki Haley, singura contracandidata a lui Donald Trump in alegerile primare republicane, ii reproseaza fostului presedinte american tacerea despre moartea opozantului rus Aleksei Navalnii, relateaza AFP, conform news.ro. ”Faptul ca nu spune nimic despre…

Moartea misterioasa a unui roman disparut in Italia de aproape 3 saptamani. Ipoteza anchetatorilor

17:35, 18.02.2024 - Trupul neinsuflețit al muncitorului roman Dorel Vaduva, in varsta de 44 de ani, a fost gasit in mașina sa, nu departe de locul in care a fost vazut ultima data. Primarul din Loreto, Renato Mariotti, a confirmat tragedia. Mașina romanului a fost gasita intr-o rapa din apropierea raului Tavo.

Mama lui Alexei Navalnii confirma moartea fiului ei. Unde se afla acum trupul neinsuflețit

14:20, 17.02.2024 -  ”Alexei [sic] a fost ucis. Moartea sa a avut loc pe 16 februarie, la ora 14:17. ora locala, conform mesajului oficial catre mama lui Alexei”, a declarat purtatorul de cuvant Kira Iarmis, intr-un mesaj in rusa si engleza publicat sambata pe platforma de socilizare X.”Un angajat al coloniei a spus ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?