Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama lui Anderson Cooper, celebra Gloria Vanderbilt, a murit de cancer la stomac

Publicat:

, actrita, scriitoare, antreprenoare si figura mondena, a murit la varsta de 95 de ani, a anuntat fiul ei, jurnalistul , anunța news.ro.

Vanderbilt - a carei viata a fost marcata de un sir de relatii care a inceput in timpul adolescentei, patru mariaje, sinuciderea unuia dintre copiii ei - a murit luni din cauza unui cancer la stomac.

In ultimele clipe, a avut aproape familia si prietenii.

Citește și:  dezvaluie cum și-au incasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘iși capușeaza partidul’

„Gloria…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat care suferea de cancer a murit dupa ce a fost operat la o clinica privata din Timiș. Ar fi fost perfect sanatos, conform analizelor

13:06, 16.04.2024 - Caz șocant in Timiș! Un barbat s-a stins din viața la scurt timp dupa ce a fost operat la o clinica privata. Acesta a fost diagnosticat cu cancer in urma cu an și a ales sa lupte cu aceasta boala. Ei bine, se pare ca o intervenție chirurgicala i-ar fi adus sfarșitul.

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Un barbat din raionul Orhei, injunghiat de mama vitrega: A murit la spital

11:20, 21.02.2024 - Un barbat de 33 de ani, din satul Lopatna, raionul Orhei a decedat pe patul de spital in urma unui conflict, in care a fost injunghiat de catre mama vitrega. Cazul a avut loc la data de 20 februarie. Femeia, și-a recunoscut vina și a fost reținuta pentru 72 de ore.

Infecția care poate duce la cancer de stomac. Specialiștii avertizeaza: "Unii pacienți nu au simptome"

19:50, 20.02.2024 - Specialiștii avertizeaza ca o infecție, netratata, prezinta un risc crescut de cancer. Afla din randurile de mai jos despre ce boala este vorba, dar și cum o poți trata ușor, prin dieta și tratament medicamentos, pentru a nu ajunge la complicații.

O alpinista romanca a murit pe Varful Aconcagua din Argentina

14:40, 26.01.2024 - O alpinista romanca de 56 de ani, Mihaela Gabi Ianoși, a murit la scurt timp dupa ce a ajuns pe varful Aconcagua din Argentina. Potrivit raportului oficial al poliției, aceasta și-a pierdut cunoștința și a leșinat in prezența mai multor persoane. Un medic care se afla printre turiști i-a administrat…

Ea e alpinista romanca care a murit pe Varful Aconcagua

12:10, 26.01.2024 - Mihaela Gabi Ianoși, o alpinista romanca, și-a pierdut viața pe varful Aconcagua din Argentina. Aceasta avea 56 de ani. Potrivit presei din Argentina, Mihaela și-a pierdut cunoștința și a leșinat in prezența mai multor persoane. Un medic care se afla printre turiști i-a administrat adrenalina și a efectuat…

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul copilului care a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de mar

09:46, 26.01.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea a anunțat ca va schimba incadrarea juridica a faptei, din vatamarea corporala din culpa, in ucidere din culpa, in cazul copilului de un an și cinci luni, care s-a inecat cu o bucata de mar in timp ce se afla la Centrul Happy Kids din Oradea.


Ce parere ai despre aceasta stire?