Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai sunt două zile până la marea finală, dar căsătoria lui Elly şi Cristian este în pericol! Mama concurentei se opune

Publicat:

În prag de nunta problemele nu-i ocolesc pe Elly si Cristian. Mama lui Elly continua sa se opuna casatoriei dintre fiica ei si Cristian, iar asta a creat tensiuni mari în cuplu.

Andreea, mama lui Elly a refuzat total sa refuze la nunta, însa concurenta are un aliat de nadejde în persoana tatalui ei. Cei doi au luat în calcul inclusiv ideea de a nu se mai casatori acum. "Daca as stii ca ea îsi schimba parerea si apoi o sa fie de acord cu noi nu mai facem nunta", a declarat Cristian.

Mireasa pentru fiul meu este un reality-show…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teo Trandafir, adevaratul motiv pentru care nu a mers la nunta lui Bursucu: „Familia nu m-ar fi iertat niciodata”

16:56, 08.04.2024 - Teo Trandafir a fost marea absenta de la nunta fostului ei colegul, Bursucu. Prezentatoarea de la Kanal D2 a explicat acum de ce nu a putut merge la evenimentul prietenului sau drag.Bursucu, așa cum este cunoscut de o intreaga țara, și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Andreea, la sfarșitul anului…

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Imagini de la nunta lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa lupta cu o boala grava. Cantarețul și soția lui s-au casatorit anul trecut / FOTO

19:10, 10.03.2024 - Lumea lautarilor este in doliu, dupa ce Marius Țepeliga a murit. S-a confruntat o buna perioada cu probleme grave de sanatate, iar in luna ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale, in urma careia a avut nevoie de sange. In cele mai grele momente, soția, Andreea, i-a fost alaturi.

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.

Mireasa, sezon 7. Andrei Macovei, gest surprinzator pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur și i-a uimit pe susținatori

11:51, 17.02.2024 - Andrei și-a incantat susținatorii cu un videoclip in care i-a anunțat ca-i pregatește o surpriza romantica Simonei. Familia Macovei se bucura de momente fericite la 8 luni de la cununia din Finala sezonului 7 Mireasa.

LiveBLOG Jannik Sinner vs Daniil Medvedev - Marea finala de la Australian Open 2024

09:35, 28.01.2024 - Pentru prima oara in ultimii 19 ani, in finala de la Australian Open nu vom da peste „nemuritorii” Federer, Nadal și (mai ales) Novak Djokovic. Pe Rod Laver Arena, Jannik Sinner (22 de ani) și Daniil Medvedev (27 de ani) se dueleaza pentru trofeul turneului major de la Melbourne.

Bia Khalifa a imbracat rochia de mireasa! Se pregatește blonda de nunta?! / FOTO

21:35, 26.01.2024 - Bia Khalifa și-a luat fanii din surprindere! Dupa ce a fost implicata intr-un scandal uriaș,s e pare ca acum are alte preocupari. Blonda a imbracat rochia de mireasa și a defilat cu mult entuziasm! Se pregatește sau nu Bia Kfalifa de nunta?!


Ce parere ai despre aceasta stire?