Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai rău decât un dezastru nuclear. Ce se întâmplă acum la Cernobîl TE SCOATE din minți | GALERIE FOTO și VIDEO

Publicat:

1444209744 Efectele prezenței omului sunt mai rele pentru fauna decat un dezastru nuclear, potrivit unui studiu pe termen lung despre Cernobil, locul celui mai grav accident nuclear din lume, unde cercetatorii au constatat o prospera viața salbatica dupa accident, semnaleaza ABC și BBC.

Un grup internațional de oameni de știința coordonat de profesorul de la University of Portsmouth, din , a studiat populațiile de mamifere de pe o suprafața de 4.200 de kilometri patrați din zona de excludere, iar rezultatele au fost publicate în revista .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana si SUA considera Rusia responsabila pentru riscul de accident nuclear la centrala din Zaporojie

20:50, 11.04.2024 - SUA si Uniunea Europeana au declarat joi ca invazia Rusiei din Ucraina este cea care a provocat un risc de accident nuclear la centrala ocupata de trupele ruse in regiunea sudica ucraineana Zaporojie si care a fost vizata de mai multe atacuri incepand de duminica trecuta.

Cele mai populare ciuperci din nordul Italiei sunt din nou sigure pentru consum, la 38 de ani dupa Cernobil/ Ce este Cs-137, moștenirea nefasta a dezastrului nuclear

10:25, 03.04.2024 - Experții in sanatate italieni au emis un comunit conform caruia cele mai cautate specii de ciuperci din nordul țarii nu mai au un conținut de Cesiu 137, scrie publicația italiana Corriere della Sera. La aproape 40 de la dezastrul nuclear de la Cernobil, speciile de ciuperci porcini nu mai au un conținut…

Scenariul negru care amenința intreaga lume: ce s-ar intampla in cazul in care se declanșeaza razboiul nuclear

20:35, 16.03.2024 -  Cercetatorii de la Universitatea Princeton au realizat un studiu care arata cum s-ar desfașura un razboi nuclear intre SUA și Rusia. Potrivit acestora, un astfel de conflict ar incepe cu rușii care lanseaza o racheta nucleara catre o zona de la granița Poloniei și Germaniei.Daca lucrurile ar degenera…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Efectele sincronizarii in comunicare

11:05, 15.02.2024 -  Mintea noastra este direct afectata cand ajung la ea informații legate de activitațile ce se desfașoara in jurul nostru. Am putea crede ca suntem pasivi in timp ce ne relaxam și vedem pe altcineva ocupat, dar se pare ca nu asta se intampla.Cercetatorii in neuroștiința au studiat ceea ce ei numesc ...

Studiu: Lupii mutanți din Cernobil par sa fi dezvoltat o rezistența la cancer. Cum ajuta descoperirea lupta impotriva maladiei secolului

15:46, 10.02.2024 - Lupii mutanti care umbla pe strazile pustii din Cernobil par sa fi dezvoltat rezistenta la cancer - ceea ce creste sperantele ca oamenii de stiinta vor descoperi in cele din urma cum pot sa lupte impotriva acestei boli la oameni, relateaza SkyNews, potrivit News.ro.In urma exploziei reactorului nuclear…

Varsta de pensionare trebuie sa creasca cu cinci ani: Vestea ar putea genera un adevarat exod al romanilor din Marea Britanie

22:30, 05.02.2024 - Varsta de pensionare in Marea Britanie va trebui sa creasca la 71 de ani pana in 2050, spun experții. Astfel se va putea susține sistemul de pensii, avertizeaza specialiștii. In prezent, varsta de pensionare este 66 de ani.Cercetatorii de la Centrul Internațional de Longevitate au analizat peste…

Efectul stresului financiar asupra sanatații, mai dezastruos decat doliul sau un presiunea unui handicap

05:35, 04.02.2024 - Efectele stresului financiar asupra sanatații unei persoane depașesc limitele simplei bunastari mentale, conform unui nou studiu realizat de cercetatorii de la University College London (UCL) și Kings College din Marea Britanie, informeaza ucl.ac.uk.Acest studiu, care s-a concentrat pe adulții in…


Ce parere ai despre aceasta stire?