Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14 morţi după ce mai multe rachete au lovit un spital şi o şcoală din Siria

Publicat:

Cel putin 23 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite dupa ce mai multe rachete au lovit o scoala, doua spitale si mai  multe locuri din nordul Siriei, potrivit postului . Potrivit unui prim bilant, in ... Post-ul 14 morti dupa ce mai multe rachete au lovit un spital si o scoala din Siria apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Copil care se intorcea de la școala, lovit de mașina pe trecerea de pietoni

16:10, 19.04.2024 - Un copil, de 10 ani, din Sangeorgiu de Mureș, a fost lovit de o mașina pe trecerea de pietoni cand se intorcea acasa de la școala.  In imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona se vede cum baiatul, cu ghiozdanul in spate, este foarte precaut și se asigura. Trece de primele doua benzi,…

VIDEO| Israelul ataca pe toata linia: lovituri puternice și in Siria, catre gruparile finanțate de Iran

07:15, 19.04.2024 - Atacurile Israelului au vizat regiunea Soueida din sudul Siriei in zorii zilei de vineri, a declarat pentru AFP un activist de la un site de stiri online, Suwayda 24, in timp ce au aparut informatii despre mai multe explozii in Iran, transmite AFP.

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Israelul a bombardat ambasada Iranului in Siria. Liderul Garzilor Revolutionare Iraniene a fost ucis

19:25, 01.04.2024 - Israel a atacat, luni, cladirea Consulatului Iranului din capitala Siriei, Damasc. In acest raid aerian al Israelului, in capitala Siriei, Damasc, a murit liderului Garzilor Revolutionare ale Iranului, Mohammad Reza Zahedi. Ambasadorul Iranului nu a fost ranit in urma atacului din Siria. Cum a reactionat…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

O racheta rusa de croaziera a lovit orasul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 raniți

17:16, 20.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac rus, miercuri in plina zi, asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina si situat in nord-estul tarii, a anuntat un responsabil regional al politiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Trei morti, cinci raniti…

Doi morți și un ranit dupa ce o drona rusa a lovit o mașina, in regiunea ucraineana Harkov

08:00, 21.02.2024 - Doi barbați au fost uciși și o femeie a fost ranita dupa ce o drona rusa a lovit o mașina in care se aflau civili in regiunea ucraineana Harkov (nord-est), a anunțat miercuri un oficial militar pe Telegram, potrivit CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?