Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Magistrat ONU ce judeca crime de razboi la Haga, condamnat in Turcia la 7 ani si 6 luni de inchisoare

Publicat:

Turcia a condamnat un judecator ONU pentru crime de razboi la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru acuzatia de “aderare la o organizatie terorista”, a anuntat joi tribunalul penal international din Haga, potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezoluție a Organismul ONU pentru drepturile omului cere pentru tragerea la raspundere a Israelului pentru posibile crime de razboi/ Romania s-a abținut de la vot

14:25, 05.04.2024 - Consiliul Organizației Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului a adoptat vineri o rezoluție care cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru posibile crime de razboi și crime impotriva umanitații in Fașia Gaza, transmite Reuters. Israelul a respins rezoluția, pe care a numit-o un “text distorsionat”.…

ONU cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru crime de razboi in Gaza, printr-o rezoluție adoptata vineri

13:00, 05.04.2024 - Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite a adoptat vineri o rezoluție prin care cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru crime de razboi și crime impotriva umanitații in Fașia Gaza. Israelul a respins-o, numind textul o „deformare a realitații”, scrie Reuters.

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare pentru marturie falsa

21:21, 23.02.2024 - Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de falsa marturie, in urma unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare in timp ce era inca in functie, relateaza AFP si Reuters.

Cumnatul lui Geoana, localizat in Turcia. Autoritațile romane cer extradarea lui Ionuț Costea, condamnat la 6 ani de inchisoare

11:40, 28.01.2024 - Ionuț Costea, cumnat al lui Mircea Geoana și condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare, a fost localizat de autoritațile romane in Turcia, fiind ceruta extradarea acestuia pentru a-și ispași pedeapsa in țara.

Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoana, condamnat la șase de ani de inchisoare, a fost identificat in Turcia

10:50, 28.01.2024 - Fugarul Ionuț Mircea Costea, fost președinte al Eximbank condamnat la 6 ani de detenție in dosarul șpagilor pentru reabilitarea caii ferate București-Constanța, cumnatul lui Mircea Geoana, a fost localizat in Turcia, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare. Instanța de executare, Tribunalul București,…


Ce parere ai despre aceasta stire?